MİNİKLERDEN MUHTEŞEM KONSER

Gündem 19.05.2015 - 16:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİNİKLERDEN MUHTEŞEM KONSER

MİNİKLERDEN MUHTEŞEM KONSER
Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası’nın 19 Mayıs Konseri, izleyenleri büyüledi.Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'ndeki konserde, Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası'nın başarılı performansı ayakta alkışlandı.  Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası, Şef Engin Beslek, şef yardımcısı Natalia Güneyik'in yönetimde sahne aldı. Kepez'deki değişimin yüzü olan orkestra, ünlü klasik müzik eserlerini başarılı bir şekilde icra etti. Yoğun ilgi gören 19 Mayıs Konseri'ni, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de izledi. Konserin sonunda sahneye davet edilen Başkan Tütüncü, başarılı performanslarından dolayı orkestrayı kutladı. Başkan Tütüncü, emeklerinden dolayı şef Engin Beslek ve şef yardımcısı Natalia Güneyik'e çiçek vererek, teşekkür etti. Başkan Tütüncü yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızın gelişimi için her türlü gayreti ve katkıyı sağlıyoruz, sağlamaya da devam edeceğiz. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Yeter ki, onlar geleceğe güçlü bir şekilde kültür ve sanatla yürüsünler. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizdeki her türlü imkanı, çocuklarımızla paylaşmaya ve onları modern bit şehrin çocuklarıymış hissi vermeye devam edeceğiz" dedi.
MİNİKLERDEN MUHTEŞEM KONSER

Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası’nın 19 Mayıs Konseri, izleyenleri büyüledi.Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'ndeki konserde, Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası'nın başarılı performansı ayakta alkışlandı. 
Kepez Belediyesi Çocuk ve Gençlik Orkestrası, Şef Engin Beslek, şef yardımcısı Natalia Güneyik'in yönetimde sahne aldı. Kepez'deki değişimin yüzü olan orkestra, ünlü klasik müzik eserlerini başarılı bir şekilde icra etti.
Yoğun ilgi gören 19 Mayıs Konseri'ni, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de izledi. Konserin sonunda sahneye davet edilen Başkan Tütüncü, başarılı performanslarından dolayı orkestrayı kutladı. Başkan Tütüncü, emeklerinden dolayı şef Engin Beslek ve şef yardımcısı Natalia Güneyik'e çiçek vererek, teşekkür etti.
Başkan Tütüncü yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızın gelişimi için her türlü gayreti ve katkıyı sağlıyoruz, sağlamaya da devam edeceğiz. Çocuklarımız bizim her şeyimiz. Yeter ki, onlar geleceğe güçlü bir şekilde kültür ve sanatla yürüsünler. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada elimizdeki her türlü imkanı, çocuklarımızla paylaşmaya ve onları modern bit şehrin çocuklarıymış hissi vermeye devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.