Minik eller, minik fidanları toprakla buluşturdu

Gündem 25.11.2017 - 10:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Minik eller, minik fidanları toprakla buluşturdu

30 dekarda 3.789 adet fidan yeşerecek
24 Kasım vesilesi ile 30 dekar alanda 3.789 adet fidan dikimi yapıldı. Isparta Orman Bölge Müdürlüğünce organize edilen fidan dikimi gerçekleştirildi. Konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle: “Eğitim camiamızın en önemli unsurlarından olan öğretmenlerimiz için, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, öğretmenlerimizi hatırlamak gayesiyle, her bir öğretmenimiz adına görev yaptığı ilde 1 adet fidan dikmek suretiyle, ormanlar oluşturuyoruz. Ülke genelinde 1 milyonu aşkın öğretmenimiz adına fidan dikiyoruz.        Etkinlikler kapsamında Burdur il Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde olan Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, Öğretmenler Gününde geleceğimizin teminatı çocukları yetiştiren öğretmenleri unutmadı. Burdur ili Büğdüz köyü örtülü mevkiinde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Burdur Vali Yardımcısı Hayri Sandıkcı, Burdur Orman İşletme Müdürü Celal Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı. Yine günün anısına Burdur ilindeki her öğretmen için Büğdüz ağaçlandırma sahasındaki 30 dekar alanda 3.789 adet fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuluyor. Bu etkinliğin Orman Genel Müdürlüğü tarafından tüm illerde uygulanarak Türkiye genelinde 1 milyon fidan toprakla buluşturuluyor.”
30 dekarda 3.789 adet fidan yeşerecek

24 Kasım vesilesi ile 30 dekar alanda 3.789 adet fidan dikimi yapıldı.

Isparta Orman Bölge Müdürlüğünce organize edilen fidan dikimi gerçekleştirildi. Konuya ilişkin yayınlanan basın bülteni şöyle:

“Eğitim camiamızın en önemli unsurlarından olan öğretmenlerimiz için, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde, öğretmenlerimizi hatırlamak gayesiyle, her bir öğretmenimiz adına görev yaptığı ilde 1 adet fidan dikmek suretiyle, ormanlar oluşturuyoruz. Ülke genelinde 1 milyonu aşkın öğretmenimiz adına fidan dikiyoruz.

       Etkinlikler kapsamında Burdur il Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde olan Isparta Orman Bölge Müdürlüğü, Öğretmenler Gününde geleceğimizin teminatı çocukları yetiştiren öğretmenleri unutmadı. Burdur ili Büğdüz köyü örtülü mevkiinde bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Burdur Vali Yardımcısı Hayri Sandıkcı, Burdur Orman İşletme Müdürü Celal Korkmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Yine günün anısına Burdur ilindeki her öğretmen için Büğdüz ağaçlandırma sahasındaki 30 dekar alanda 3.789 adet fidan dikilerek hatıra ormanı oluşturuluyor. Bu etkinliğin Orman Genel Müdürlüğü tarafından tüm illerde uygulanarak Türkiye genelinde 1 milyon fidan toprakla buluşturuluyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.