MİNİK ÇOCUK (DİKKATSİZLİKTEN) HASTANELİK OLDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2016 - 16:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİNİK ÇOCUK (DİKKATSİZLİKTEN) HASTANELİK OLDU

AFYONKARAHİSAR'DA 3,5 YAŞINDAKİ ÇOCUK BURNUNA MİCRO SİM KARTI SOKUNCA SOLUĞU HASTANEDE ALDI
 ÇOCUĞUN BURNUNA SOKTUĞU SİM KART YAKLAŞIK YARIM SAATLİK MÜDAHALE SONUCUNDA ÇIKARILDI - Afyonkarahisar’da bir çocuğun oynarken burnuna soktuğu “micro sim kart”, hastanede yaklaşık yarım saatlik bir müdahalenin sonucunda çıkarılabildi. Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar merkez Yukarı Pazar Mahallesinde meydana geldi. Evde babası Ahmet S.’nin cep telefonunu alan 3,5 yaşındaki M.S., aile üyelerinden saklı bir şekilde oturduğu koltukta telefon ile oynamaya başladı. Ardından telefonunun yan tarafında bulunan sim kart yerleştirme yerinde takılı olan micro sim kartı çıkaran minik çocuk, bunu kimsenin aklına gelmeyecek bir şekilde burnuna soktu. M.S.’nin bir süre sonra burnundan nefes alamaması üzerine durumu anne ve babasına bildirince aile üyeleri tarafından apar topar hastaneye götürüldüğü kaydedildi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde müdahalesi yapılan çocuğun burnuna soktuğu micro sim kart yaklaşık yarım saatlik bir müdahale sonucunda çıkarıldığı belirtildi. Anne ve babası tarafından hemen hastaneye kaldırılan çocuğun geç kalınması halinde burnuna kaçan sim kartın ameliyatla çıkarılacağı, ancak zamanın götürüldüğü için sim kartın ameliyata gerek kalmadan çıkarıldığı aktarıldı.  
AFYONKARAHİSAR'DA 3,5 YAŞINDAKİ ÇOCUK BURNUNA MİCRO SİM KARTI SOKUNCA SOLUĞU HASTANEDE ALDI

 ÇOCUĞUN BURNUNA SOKTUĞU SİM KART YAKLAŞIK YARIM SAATLİK MÜDAHALE SONUCUNDA ÇIKARILDI

- Afyonkarahisar’da bir çocuğun oynarken burnuna soktuğu “micro sim kart”, hastanede yaklaşık yarım saatlik bir müdahalenin sonucunda çıkarılabildi.

Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar merkez Yukarı Pazar Mahallesinde meydana geldi. Evde babası Ahmet S.’nin cep telefonunu alan 3,5 yaşındaki M.S., aile üyelerinden saklı bir şekilde oturduğu koltukta telefon ile oynamaya başladı. Ardından telefonunun yan tarafında bulunan sim kart yerleştirme yerinde takılı olan micro sim kartı çıkaran minik çocuk, bunu kimsenin aklına gelmeyecek bir şekilde burnuna soktu. M.S.’nin bir süre sonra burnundan nefes alamaması üzerine durumu anne ve babasına bildirince aile üyeleri tarafından apar topar hastaneye götürüldüğü kaydedildi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde müdahalesi yapılan çocuğun burnuna soktuğu micro sim kart yaklaşık yarım saatlik bir müdahale sonucunda çıkarıldığı belirtildi. Anne ve babası tarafından hemen hastaneye kaldırılan çocuğun geç kalınması halinde burnuna kaçan sim kartın ameliyatla çıkarılacağı, ancak zamanın götürüldüğü için sim kartın ameliyata gerek kalmadan çıkarıldığı aktarıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.