Minibüs şoförü aracında ölü bulundu

(AA) - Anadolu Ajansı | 11.10.2019 - 11:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Minibüs şoförü aracında ölü bulundu

 Antalya'da bir minibüs şoförü aracında ölü bulundu. Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi 835 Sokak'ta, bir turizm firmasına ait park halindeki 07 FSM 29 plakalı minibüsten kötü kokular geldiğini ve hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Yusuf C. (46) olduğu belirlenen kişinin, hayatını kaybettiği tespit edildi. Olay yeri inceleme ekipleri, Yusuf C.'nin vücudunda şırınga izi ve cesedin yanında boş enjektör buldu.  Aracın plakasından ulaşılan tur şirketi sahipleri, firmada şoför olarak çalışan Yusuf C.'nin 2 gündür kayıp olduğunu, kayıp başvurusunda bulunduklarını belirtti.  Ceset, olay yerindeki incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

 Antalya'da bir minibüs şoförü aracında ölü bulundu.

Muratpaşa ilçesi Etiler Mahallesi 835 Sokak'ta, bir turizm firmasına ait park halindeki 07 FSM 29 plakalı minibüsten kötü kokular geldiğini ve hareketsiz yatan bir kişi olduğunu fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Yusuf C. (46) olduğu belirlenen kişinin, hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri, Yusuf C.'nin vücudunda şırınga izi ve cesedin yanında boş enjektör buldu. 

Aracın plakasından ulaşılan tur şirketi sahipleri, firmada şoför olarak çalışan Yusuf C.'nin 2 gündür kayıp olduğunu, kayıp başvurusunda bulunduklarını belirtti. 

Ceset, olay yerindeki incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.