MİLYONLARCA KİŞİYİ İLGİLENDİRİYOR

Gündem 12.05.2022 - 16:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MİLYONLARCA KİŞİYİ İLGİLENDİRİYOR

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bakan Nebati'den dikkat çeken çıkış: 'Mutabık kaldık
Hazine ve Maliye Bakanlığı Nurettin Nebati, enflasyonla mücadele kapsamında gıda sektöründe faaliyet gösteren yem, kırmızı et, beyaz et ve yumurta üreticileriyle görüştü.   Toplantının ardından kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan Nureddin Nebati, "Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladığımız KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık" dedi.  
Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! Bakan Nebati'den dikkat çeken çıkış: 'Mutabık kaldık

Hazine ve Maliye Bakanlığı Nurettin Nebati, enflasyonla mücadele kapsamında gıda sektöründe faaliyet gösteren yem, kırmızı et, beyaz et ve yumurta üreticileriyle görüştü.

 

Toplantının ardından kendi sosyal medya hesabından açıklama yapan Nureddin Nebati, "Vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldırmak amacıyla uyguladığımız KDV indirimlerine ek olarak firmalarımızın da fiyat politikalarında cesur adımlar atması konusunda mutabık kaldık" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.