Milliyetçi Hareket Partisi’nden Dergi Ayrıntıya Ziyaret

Gündem 02.06.2020 - 13:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Dergi Ayrıntıya Ziyaret

Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi ve Belediye Başkanlarından Dergi Ayrıntıya ziyaret.
Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi ve Belediye Başkanlarından Dergi Ayrıntıya ziyaret.   Dergi Ayrıntı’nın Akademik ve Bölgesel bir dergi olduğunu belirten Burdur Milliyetçi Hareket Partisi grubu böyle bir derginin Burdur’da yayınlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyarette Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte, Merkez İlçe Başkanı Salih Özparlak, Tefenni İlçe Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır İlçe Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Kızılkaya Belde Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Gültekin Oktay da bulundu.   Dergi Ayrıntı’nın bölgede bir farkındalık oluşturduğunu akademi dünyasını ve halkı buluşturduğunu, böyle bir hizmetin devamı gerektiğini belirterek Dergi Ayrıntı ve bakayrinti.com İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş da bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “Gazetecilik bir sevda işidir, gönül işidir. Gazetecilik toplumu bilinçlendirme mesleğidir. Dergi Ayrıntı olarak bu görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.  
Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi ve Belediye Başkanlarından Dergi Ayrıntıya ziyaret.

Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetimi ve Belediye Başkanlarından Dergi Ayrıntıya ziyaret.

 

Dergi Ayrıntı’nın Akademik ve Bölgesel bir dergi olduğunu belirten Burdur Milliyetçi Hareket Partisi grubu böyle bir derginin Burdur’da yayınlanmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Ziyarette Burdur Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte, Merkez İlçe Başkanı Salih Özparlak, Tefenni İlçe Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır İlçe Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Kızılkaya Belde Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Gültekin Oktay da bulundu.

 

Dergi Ayrıntı’nın bölgede bir farkındalık oluşturduğunu akademi dünyasını ve halkı buluşturduğunu, böyle bir hizmetin devamı gerektiğini belirterek Dergi Ayrıntı ve bakayrinti.com İmtiyaz Sahibi Cemalettin Bektaş da bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “Gazetecilik bir sevda işidir, gönül işidir. Gazetecilik toplumu bilinçlendirme mesleğidir. Dergi Ayrıntı olarak bu görevimizi yapmaya çalışıyoruz. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ederiz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.