MİLLİYETÇİ HAREKÂT PARTİSİ VATANDAŞLAR İLE İFTARDA BULUŞTU

Gündem 28.04.2022 - 20:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MİLLİYETÇİ HAREKÂT PARTİSİ VATANDAŞLAR İLE İFTARDA BULUŞTU

Burdur'da Milliyetçi Harekât Partisi 600 kişilik iftar yemeği verdi.
Burdur'da Milliyetçi Harekât Partisi 600 kişilik iftar yemeği verdi. Birlik ve dirliğin perçinlendiği iftar yemeğine vatandaşlar tarafından yoğun katılım gerçekleşti.   İftar yemeğine Burdur Valisi Ali Arslantaş, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ve çok sayıda iş insanları iftara katıldı.
Burdur'da Milliyetçi Harekât Partisi 600 kişilik iftar yemeği verdi.

Burdur'da Milliyetçi Harekât Partisi 600 kişilik iftar yemeği verdi.

Birlik ve dirliğin perçinlendiği iftar yemeğine vatandaşlar tarafından yoğun katılım gerçekleşti.

 

İftar yemeğine Burdur Valisi Ali Arslantaş, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hikmet Ökte, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Çeltikçi Belediye Başkanı Adnan Bilkay, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Burdur AK Parti Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur ve çok sayıda iş insanları iftara katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.