MİLLİ YAS

Gündem 27.11.2017 - 08:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLLİ YAS

ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ BURDUR'DA DA MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ
Başbakan Binali yıldırım'ın dün gece yaptığı açıklamayla ülke genelinde olduğu gibi Burdur'da da milli yas ilan edildi e bayraklar yarıya indirildi.  Açıklama şöyle: "24 Kasım 2017 tarihinde Mısır'da El Ravda Camiinde yapılan menfur terör saldırısı sonucunda hayatını kaybedenlerin acısından dolayıbir gün süreyle milli yas ilan edilmiştir. Bu çerçevede bugün güneşin batışına kadar bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde Türk Bayrakları yarıya indirilecektir"
ÜLKE GENELİNDE OLDUĞU GİBİ BURDUR'DA DA MİLLİ YAS İLAN EDİLDİ

Başbakan Binali yıldırım'ın dün gece yaptığı açıklamayla ülke genelinde olduğu gibi Burdur'da da milli yas ilan edildi e bayraklar yarıya indirildi. 

Açıklama şöyle: "24 Kasım 2017 tarihinde Mısır'da El Ravda Camiinde yapılan menfur terör saldırısı sonucunda hayatını kaybedenlerin acısından dolayıbir gün süreyle milli yas ilan edilmiştir. Bu çerçevede bugün güneşin batışına kadar bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde Türk Bayrakları yarıya indirilecektir"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.