Milli güreşçi Nail Seyyar dünya ikincisi oldu

Dünya (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2016 - 21:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Milli güreşçi Nail Seyyar dünya ikincisi oldu

Milli güreşçi Nail Seyyar dünya ikincisi oldu
Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcusu Nail Seyyar, Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası 85 kiloda dünya ikincisi oldu. Gürcistan'da yapılan ve 50 ülkenin katıldığı Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcusu Nail Seyyar, 85 kiloda mücadele etti. Dünyanın en iyilerinin olduğu grupta tüm rakiplerini puan farkı atarak yenen Seyyar, finalde Hintli Deepak Punia ile karşılaştı. Finalde rakibine boyun eğen milli güreşçi Nail Seyyar, dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Milli güreşçi Nail Seyyar dünya ikincisi oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcusu Nail Seyyar, Dünya Yıldızlar Güreş Şampiyonası 85 kiloda dünya ikincisi oldu.

Gürcistan'da yapılan ve 50 ülkenin katıldığı Yıldızlar Dünya Şampiyonası'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Spor Kulübü sporcusu Nail Seyyar, 85 kiloda mücadele etti. Dünyanın en iyilerinin olduğu grupta tüm rakiplerini puan farkı atarak yenen Seyyar, finalde Hintli Deepak Punia ile karşılaştı. Finalde rakibine boyun eğen milli güreşçi Nail Seyyar, dünya ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.