MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ TEHDİT EDEN İL BAŞKANINI AÇIKLIYORUZ!

Gündem 07.07.2015 - 11:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜ TEHDİT EDEN İL BAŞKANINI AÇIKLIYORUZ!

Geçtiğimiz hafta Vali ve Milli Eğitim Müdürünü tehdit ettiğini iddia ettiğimiz İl Başkanını açıklıyoruz.
Geçtiğimiz hafta Vali ve Milli Eğitim Müdürünü tehdit ettiğini iddia ettiğimiz İl Başkanını açıklıyoruz. Bütün okullara atanan yeni müdürlerin ve hangi müdürün hangi okula atanacağını kendisinin haberi olmadan atama yapılamayacağını iddia eden il başkanı, baskılarını o kadar ileri götürüyor ki çekinmeden cep telefonundan milli eğitim müdürü ve atanan müdüre kısa mesaj atma cüretini gösterebiliyor. Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberden sonra onlarca mailden sadece birkaç tanesini yayınlıyoruz. Takdir okuyucularımızındır. O İl Başkanı; Burdur AK Parti İl Başkanı Sayın Av. Ömer Bütüner’dir. Valilik ve İl Özel İdare ile ilgili dokümanı daha sonra yayınlayacağız. Gelen mailden bir tanesi (Noktasına virgülüne dokunmadık): Aynı il başkanı, İl Genel meclisi üyeleri ile grup toplantısı yaparak yol şube müdürü hakkında soruşturma açılsin mi açılmasin mi diye oylama yapmış. Şimdide il genel meclis üyeleri aracılığı ile Valiliğe baskısı yapacak. Ama seçim döneminde Muhtar döven il genel meclis üyesine soruşturma açılmadı.  
Geçtiğimiz hafta Vali ve Milli Eğitim Müdürünü tehdit ettiğini iddia ettiğimiz İl Başkanını açıklıyoruz.

Geçtiğimiz hafta Vali ve Milli Eğitim Müdürünü tehdit ettiğini iddia ettiğimiz İl Başkanını açıklıyoruz.

Bütün okullara atanan yeni müdürlerin ve hangi müdürün hangi okula atanacağını kendisinin haberi olmadan atama yapılamayacağını iddia eden il başkanı, baskılarını o kadar ileri götürüyor ki çekinmeden cep telefonundan milli eğitim müdürü ve atanan müdüre kısa mesaj atma cüretini gösterebiliyor. Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberden sonra onlarca mailden sadece birkaç tanesini yayınlıyoruz. Takdir okuyucularımızındır. O İl Başkanı; Burdur AK Parti İl Başkanı Sayın Av. Ömer Bütüner’dir.

Valilik ve İl Özel İdare ile ilgili dokümanı daha sonra yayınlayacağız.

Gelen mailden bir tanesi (Noktasına virgülüne dokunmadık): Aynı il başkanı, İl Genel meclisi üyeleri ile grup toplantısı yaparak yol şube müdürü hakkında soruşturma açılsin mi açılmasin mi diye oylama yapmış. Şimdide il genel meclis üyeleri aracılığı ile Valiliğe baskısı yapacak. Ama seçim döneminde Muhtar döven il genel meclis üyesine soruşturma açılmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.