Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Burdur'da

Gündem 19.04.2018 - 11:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Burdur'da

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Programı Kapsamında Burdur’a Geliyor
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 21 Nisan 2018 Cumartesi Günü bir dizi ziyaretlerde bulunmak, toplantılar yapmak, açılış ve çeşitli programlara katılmak üzere Burdur'un Bucak ilçesine ziyarette bulunacak.   Bakan Yılmaz programı kapsamında ilk olarak Bucak Kaymakamlığını ziyaret edecek, BEKAP Kitap Fuarı açılışına katılacak. Ziyareti kapsamında Bucak’ta Şehit Ailesi ziyaretinde bulunacak olan Bakan Yılmaz, öğleden sonra Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmamhatip Lisesi’nin açılışını yapacak. Bakan Yılmaz son olarak Burdur’dan ayrılmadan Burdur İli Eğitim Değerlendirme Toplantısına başkanlık edecek.
Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz Programı Kapsamında Burdur’a Geliyor

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, 21 Nisan 2018 Cumartesi Günü bir dizi ziyaretlerde bulunmak, toplantılar yapmak, açılış ve çeşitli programlara katılmak üzere Burdur'un Bucak ilçesine ziyarette bulunacak.

 

Bakan Yılmaz programı kapsamında ilk olarak Bucak Kaymakamlığını ziyaret edecek, BEKAP Kitap Fuarı açılışına katılacak. Ziyareti kapsamında Bucak’ta Şehit Ailesi ziyaretinde bulunacak olan Bakan Yılmaz, öğleden sonra Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmamhatip Lisesi’nin açılışını yapacak.

Bakan Yılmaz son olarak Burdur’dan ayrılmadan Burdur İli Eğitim Değerlendirme Toplantısına başkanlık edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.