Milletvekillerinden Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziyaret

Gündem 10.08.2018 - 10:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milletvekillerinden Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziyaret

Burdur'da Milletvekillerinden Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziyaret
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü, 22, 23, 24’üncü dönem Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Tarım Kredi Antalya Bölge Müdürü Yakup Kasal ile birlikte Burdur merkez ve ilçelerdeki tarım kredi kooperatiflerini ziyaret etti.   AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü, 22, 23, 24’üncü dönem Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ile birlikte Burdur merkez ve ilçelerdeki tarım kredi kooperatiflerine ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde bulunmak üzere Burdur’a gelen Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ı, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Teşkilatı karşıladı. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, ziyaret programı kapsamında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Tarım Kredi Antalya Bölge Müdürü Yakup Kasal, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ile birlikte Burdur, Çeltikçi ve Bucak ilçesindeki tarım kredi kooperatiflerini ziyaret etti. Genel Başkan Poyraz, akabinde ise Karapınar Köyü Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret ederek, yapımı tamamlanan yeni hizmet binasında incelemede bulundu. Verimli geçen inceleme ve ziyaret programının ardından Genel Başkan Poyraz ve beraberindeki heyet, Bucak ilçesinde hizmet veren Alpin Yalıtım Fabrikasına giderek 22’inci ve 23’üncü dönem Burdur Eski Milletvekili Mehmet Alp’i ziyaret etti.   Ziyaret programını kamuoyu ile paylaşan AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, “Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüz 22.23.24. Dönem Bilecik Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz ve Antalya Bölge Müdürü Yakup Kasal ile birlikte Burdur Merkez, Çeltikçi, Bucak ve Karapınar Tarım Kredi Kooperatiflerimizi ziyarette bulunduk. Çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler gerçekleştirdik. Tarım Kredi Kooperatiflerimizin çiftçilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmesi için bizzat şubeleri ziyaret ederek gayret gösteren Genel Müdürümüz Fahrettin Poyraz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundular.
Burdur'da Milletvekillerinden Tarım Kredi Kooperatiflerine Ziyaret

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü, 22, 23, 24’üncü dönem Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve Tarım Kredi Antalya Bölge Müdürü Yakup Kasal ile birlikte Burdur merkez ve ilçelerdeki tarım kredi kooperatiflerini ziyaret etti.

 

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü, 22, 23, 24’üncü dönem Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz ile birlikte Burdur merkez ve ilçelerdeki tarım kredi kooperatiflerine ziyaretlerde bulundu. Ziyaretlerde bulunmak üzere Burdur’a gelen Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz’ı, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Teşkilatı karşıladı. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Fahrettin Poyraz, ziyaret programı kapsamında AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Tarım Kredi Antalya Bölge Müdürü Yakup Kasal, Merkez İlçe Başkanı Murat Akbıyık ile birlikte Burdur, Çeltikçi ve Bucak ilçesindeki tarım kredi kooperatiflerini ziyaret etti. Genel Başkan Poyraz, akabinde ise Karapınar Köyü Tarım Kredi Kooperatifini ziyaret ederek, yapımı tamamlanan yeni hizmet binasında incelemede bulundu. Verimli geçen inceleme ve ziyaret programının ardından Genel Başkan Poyraz ve beraberindeki heyet, Bucak ilçesinde hizmet veren Alpin Yalıtım Fabrikasına giderek 22’inci ve 23’üncü dönem Burdur Eski Milletvekili Mehmet Alp’i ziyaret etti.

 

Ziyaret programını kamuoyu ile paylaşan AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, “Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürümüz 22.23.24. Dönem Bilecik Milletvekilimiz Fahrettin Poyraz ve Antalya Bölge Müdürü Yakup Kasal ile birlikte Burdur Merkez, Çeltikçi, Bucak ve Karapınar Tarım Kredi Kooperatiflerimizi ziyarette bulunduk. Çalışmaları ile ilgili değerlendirmeler gerçekleştirdik. Tarım Kredi Kooperatiflerimizin çiftçilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmesi için bizzat şubeleri ziyaret ederek gayret gösteren Genel Müdürümüz Fahrettin Poyraz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.” açıklamasında bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.