MİLLETVEKİLİ ENÇ, AKSU’DA VATANDAŞLARLA

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2014 - 15:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİLLETVEKİLİ ENÇ, AKSU’DA VATANDAŞLARLA

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İl Kadın Kolları üyeleri ve Aksu İlçe Teşkilatı ile birlikte Aksu'da düzenlenen mahalle toplantılarına katıldı.
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İl Kadın Kolları üyeleri ve Aksu İlçe Teşkilatı ile birlikte Aksu'da düzenlenen mahalle toplantılarına katıldı. İlçe ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, AK Parti’nin yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Aksu’nun hak ettiği hizmeti alamadığını söyledi. “AK Partili belediyeler hiç durmadan halka hizmet etmek için çalışıyor” diyen Enç, “Bizim Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Menderes Türel. Antalya, Türel ile hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek. Seçildiği günden itibaren yaptığı tek şey enkaz edebiyatı olan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya’nın tek derdi ‘yapay kar’ mış gibi kar yağdırıyor. Türel’in yaptığı 11 köprülü kavşağa bir yenisini ekleyemedi. Birçok köyün yolunu bile bilmez. Bu şekilde Antalya’ya, ilçelerine ve köylerine nasıl hizmet verebilir ki" şeklinde konuştu.Türkiye’nin hızla geliştiğini, İMF’ye olan borcun bittiğini söyleyen Enç, “Halk huzur ve refaha kavuştu. Sağlık, ulaşım, sosyal devlet, tarım, eğitim ve birçok alanda ülkemiz AK Parti iktidarına kadar alamadığı hizmetleri iktidarımız döneminde aldı. AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye’de 79 yılda yapılan toplam bölünmüş yol ağı 6 bin 100 kilometre iken, 2012 yılına kadar biz 10 yılda 16 bin 103 kilometre bölünmüş yol yaptık. İşte muhalefet bunları hazmedemiyor” dedi.
AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İl Kadın Kolları üyeleri ve Aksu İlçe Teşkilatı ile birlikte Aksu'da düzenlenen mahalle toplantılarına katıldı.

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, İl Kadın Kolları üyeleri ve Aksu İlçe Teşkilatı ile birlikte Aksu'da düzenlenen mahalle toplantılarına katıldı. 
İlçe ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek, AK Parti’nin yaptığı ve yapacağı hizmetleri anlatan AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Aksu’nun hak ettiği hizmeti alamadığını söyledi. “AK Partili belediyeler hiç durmadan halka hizmet etmek için çalışıyor” diyen Enç, “Bizim Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Menderes Türel. Antalya, Türel ile hak ettiği hizmetleri almaya devam edecek. Seçildiği günden itibaren yaptığı tek şey enkaz edebiyatı olan CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya’nın tek derdi ‘yapay kar’ mış gibi kar yağdırıyor. Türel’in yaptığı 11 köprülü kavşağa bir yenisini ekleyemedi. Birçok köyün yolunu bile bilmez. Bu şekilde Antalya’ya, ilçelerine ve köylerine nasıl hizmet verebilir ki" şeklinde konuştu.
Türkiye’nin hızla geliştiğini, İMF’ye olan borcun bittiğini söyleyen Enç, “Halk huzur ve refaha kavuştu. Sağlık, ulaşım, sosyal devlet, tarım, eğitim ve birçok alanda ülkemiz AK Parti iktidarına kadar alamadığı hizmetleri iktidarımız döneminde aldı. AK Parti iktidara geldiğinde Türkiye’de 79 yılda yapılan toplam bölünmüş yol ağı 6 bin 100 kilometre iken, 2012 yılına kadar biz 10 yılda 16 bin 103 kilometre bölünmüş yol yaptık. İşte muhalefet bunları hazmedemiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.