MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN ŞEKER FABRİKASINA ZİYARET

Gündem 06.01.2021 - 09:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLLETVEKİLİ YASİN UĞUR’DAN ŞEKER FABRİKASINA ZİYARET

Milletvekili Uğur, fabrika içerisinde şeker üretiminin tüm aşamalarını inceledi...
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Şeker Fabrikasına ziyarette bulundu.   Milletvekili Yasin Uğur'a, AK Parti Burdur İl Başkan Vekili Mustafa Özboyacı ve İl Başkan yardımcıları eşlik etti. Ziyarette fabrika müdürü Yıldıray Özbay ile birlikte incelemelerde bulunan Milletvekili Uğur, fabrika içerisinde şeker üretiminin tüm aşamalarını inceledi.   Burdur Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada, " İl Başkan Vekilimiz Mustafa Özboyacı ve İl Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Burdur Şeker Fabrikası'nı ziyaret ettik. Fabrika Müdürümüz Yıldıray Özbay ile fabrika içerisinde şeker üretiminin tüm aşamalarını inceledik. Ülkemizin şeker üretiminde önemli bir yeri olan Burdur Şeker Fabrikamız bu yıl yapılan yatırımlar ve 173 sürekli işçi alımı ile daha da güçlenerek 772 bin ton pancar işleyecek. Pandemi dönemine rağmen üretime ara vermeden büyük bir özveri ile çalışan fabrika yönetimi ve işçilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.      
Milletvekili Uğur, fabrika içerisinde şeker üretiminin tüm aşamalarını inceledi...

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Şeker Fabrikasına ziyarette bulundu.

 

Milletvekili Yasin Uğur'a, AK Parti Burdur İl Başkan Vekili Mustafa Özboyacı ve İl Başkan yardımcıları eşlik etti.

Ziyarette fabrika müdürü Yıldıray Özbay ile birlikte incelemelerde bulunan Milletvekili Uğur, fabrika içerisinde şeker üretiminin tüm aşamalarını inceledi.

 

Burdur Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada, " İl Başkan Vekilimiz Mustafa Özboyacı ve İl Başkan Yardımcılarımız ile birlikte Burdur Şeker Fabrikası'nı ziyaret ettik. Fabrika Müdürümüz Yıldıray Özbay ile fabrika içerisinde şeker üretiminin tüm aşamalarını inceledik. Ülkemizin şeker üretiminde önemli bir yeri olan Burdur Şeker Fabrikamız bu yıl yapılan yatırımlar ve 173 sürekli işçi alımı ile daha da güçlenerek 772 bin ton pancar işleyecek. Pandemi dönemine rağmen üretime ara vermeden büyük bir özveri ile çalışan fabrika yönetimi ve işçilerine teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.