Milletvekili Uğur, Bucak İlçe Başkanı'na cevap verdi

Siyaset 24.10.2019 - 14:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milletvekili Uğur, Bucak İlçe Başkanı'na cevap verdi

Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin UĞUR Bucak İlçe Başkanının yapmış olduğu basın açıklamasını 'talihsiz bir açıklama' olarak niteleyerek, açıklamaya cevap verdi.   Milletvekili Uğur yaptığı açıklamada,   ‘‘Ak Parti Bucak ilçe başkanının, yönetim kurulu üyelerinin istifası sonrası yapmış olduğu şahsımı ve partimizi hedef alan açıklamaları bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Ak Parti Bucak ilçe teşkilatımızdan 24 asil/yedek ilçe yönetim kurulu üyesinin istifası sonrası münfesih duruma düşmüştür. Bu durumun oluşmasında özellikle son birkaç aylık sürede ilçe başkanının yönetim kurulu üyeleri, şahsım ve il başkanlığımız ile uyumlu çalışma noktasında sıkıntılar yaşanmıştır. Bu noktada kendisi ile yapılan tüm görüşmelere rağmen birlikte çalışmanın mümkün olmadığı anlaşılmış ve yönetim kurulu üyeleri, il başkanımızın ve genel merkezimizin bilgisi dahilinde istifa edeceklerini bildirmiş ve istifa dilekçelerini il başkanlığımıza iletmiştir. Şimdi de kendisinin yürütemediği bu kutlu görevi kendi rızasıyla bırakması gerekirken şahsıma ve partimize zarar vermek için yönetim kurulu üyelerimizin iradesini hiçe sayarak asılsız iddialarda bulunup tek başına bu talihsiz açıklamayı yapmıştır.  Üzülerek belirtmek isterim ki bu şahıs yapmış olduğu bu asılsız iddialarla dolu açıklamasıyla, kendisi ve kendisine güvenenlerin güvenlerini boşa çıkartmakla kalmayıp Ak Partimizin davasından da hiçbir nasibini almadığı ortaya çıkmıştır. Ben Ak Parti Burdur milletvekiliyim. Ak Partimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferiyim. Milletvekili olarak hiçbir şahsi beklentiye kapılmadan hem tüm Burdur’a hem de Ülkemize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte devletimizin imkanları dahilinde hem il ilçe teşkilatlarımızla hem Ak Partili belediye başkanlarımızla hem de bizden talepte bulunan diğer partili belediye başkanlarıyla birlikte Burdur’umuza hizmet etmek için çalışıyorum. Kamuoyuna saygılarımla…’’Dedi.

Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin UĞUR Bucak İlçe Başkanının yapmış olduğu basın açıklamasını 'talihsiz bir açıklama' olarak niteleyerek, açıklamaya cevap verdi.

 

Milletvekili Uğur yaptığı açıklamada,

 

‘‘Ak Parti Bucak ilçe başkanının, yönetim kurulu üyelerinin istifası sonrası yapmış olduğu şahsımı ve partimizi hedef alan açıklamaları bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Ak Parti Bucak ilçe teşkilatımızdan 24 asil/yedek ilçe yönetim kurulu üyesinin istifası sonrası münfesih duruma düşmüştür. Bu durumun oluşmasında özellikle son birkaç aylık sürede ilçe başkanının yönetim kurulu üyeleri, şahsım ve il başkanlığımız ile uyumlu çalışma noktasında sıkıntılar yaşanmıştır. Bu noktada kendisi ile yapılan tüm görüşmelere rağmen birlikte çalışmanın mümkün olmadığı anlaşılmış ve yönetim kurulu üyeleri, il başkanımızın ve genel merkezimizin bilgisi dahilinde istifa edeceklerini bildirmiş ve istifa dilekçelerini il başkanlığımıza iletmiştir. Şimdi de kendisinin yürütemediği bu kutlu görevi kendi rızasıyla bırakması gerekirken şahsıma ve partimize zarar vermek için yönetim kurulu üyelerimizin iradesini hiçe sayarak asılsız iddialarda bulunup tek başına bu talihsiz açıklamayı yapmıştır. 

Üzülerek belirtmek isterim ki bu şahıs yapmış olduğu bu asılsız iddialarla dolu açıklamasıyla, kendisi ve kendisine güvenenlerin güvenlerini boşa çıkartmakla kalmayıp Ak Partimizin davasından da hiçbir nasibini almadığı ortaya çıkmıştır. Ben Ak Parti Burdur milletvekiliyim. Ak Partimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir neferiyim. Milletvekili olarak hiçbir şahsi beklentiye kapılmadan hem tüm Burdur’a hem de Ülkemize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyorum. Ülkemizin içinden geçtiği bu kritik süreçte devletimizin imkanları dahilinde hem il ilçe teşkilatlarımızla hem Ak Partili belediye başkanlarımızla hem de bizden talepte bulunan diğer partili belediye başkanlarıyla birlikte Burdur’umuza hizmet etmek için çalışıyorum.

Kamuoyuna saygılarımla…’’Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.