MİLLETVEKİLİ UĞUR ‘BİZİM KAPIMIZ HER ZAMAN HER GÖRÜŞTEN VATANDAŞ VE SİYASİYE AÇIKTIR’

Gündem 18.10.2021 - 18:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MİLLETVEKİLİ UĞUR ‘BİZİM KAPIMIZ HER ZAMAN HER GÖRÜŞTEN VATANDAŞ VE SİYASİYE AÇIKTIR’

MİLLETVEKİLİ UĞUR ‘BİZİM KAPIMIZ HER ZAMAN HER GÖRÜŞTEN VATANDAŞ VE SİYASİYE AÇIKTIR’
AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Milletvekili Mehmet Göker'in sabah yapmış olduğu açıklama sonrasında açıklamada bulundu.   Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Bugün İlimiz yerel basınında yer alan Burdur Milletvekili Sayın Mehmet Göker’in ‘‘Belediyeler arasında ayrımın açık açık yapıldığının kanıtıdır.’’ başlıklı basın açıklaması sebebiyle bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım.  Aslında her kesin bildiği gibi Milletvekillerinin en önemli görevlerinden biri de kendilerine gelen bireysel ve kurumsal talepleri parti ayrımı gözetmeksizin çözüme kavuşturmak için gereken çalışmaları yapmaktır. Milletvekili arkadaşım Sayın Bayram Özçelik’le birlikte bizlere yaz döneminde biriken taleplerini ileten ilimizin belediye başkanları ile toplu bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerdeki neticeleride hem yerel basın hem sosyal medya aracılığıyla halkımızla paylaştık. Bizlere ulaşmayan belediye başkanları haliyle toplantıda bulunamadı. Bizim kapımız bütün Belediyelerimize açık. Bunu da bütün belediye başkanlarımız bilir.  Ayrıca Hükümetimizin Belediyelere ayrımcılık yaptığı iddiası da gerçeği yansıtmamaktadır. Bizlere ulaşan ve bu ziyaretlerde yer almayan diğer belediyelerimizinde taleplerini ilgili bakanlık veya kurumlara ileterek çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Her fırsatta bizi ayrımcılıkla suçlamak yerine  ‘‘Vatandaşlarımıza hizmet noktasında biz ne yaptık. Ne tür bir çalışma yapmalıyız.’’ gibi soruları kendilerine sormalarını tavsiye ediyorum. Tekrar söylüyorum. Bizim kapımız her zaman her görüşten vatandaş ve siyasiye açıktır.    Kamuoyuna saygılarımla...  
MİLLETVEKİLİ UĞUR ‘BİZİM KAPIMIZ HER ZAMAN HER GÖRÜŞTEN VATANDAŞ VE SİYASİYE AÇIKTIR’

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Burdur Milletvekili Mehmet Göker'in sabah yapmış olduğu açıklama sonrasında açıklamada bulundu.

 

Milletvekili Yasin Uğur yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Bugün İlimiz yerel basınında yer alan Burdur Milletvekili Sayın Mehmet Göker’in ‘‘Belediyeler arasında ayrımın açık açık yapıldığının kanıtıdır.’’ başlıklı basın açıklaması sebebiyle bu açıklamayı yapmak durumunda kaldım. 

Aslında her kesin bildiği gibi Milletvekillerinin en önemli görevlerinden biri de kendilerine gelen bireysel ve kurumsal talepleri parti ayrımı gözetmeksizin çözüme kavuşturmak için gereken çalışmaları yapmaktır. Milletvekili arkadaşım Sayın Bayram Özçelik’le birlikte bizlere yaz döneminde biriken taleplerini ileten ilimizin belediye başkanları ile toplu bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerdeki neticeleride hem yerel basın hem sosyal medya aracılığıyla halkımızla paylaştık. Bizlere ulaşmayan belediye başkanları haliyle toplantıda bulunamadı. Bizim kapımız bütün Belediyelerimize açık. Bunu da bütün belediye başkanlarımız bilir. 
Ayrıca Hükümetimizin Belediyelere ayrımcılık yaptığı iddiası da gerçeği yansıtmamaktadır. Bizlere ulaşan ve bu ziyaretlerde yer almayan diğer belediyelerimizinde taleplerini ilgili bakanlık veya kurumlara ileterek çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz. Her fırsatta bizi ayrımcılıkla suçlamak yerine 
‘‘Vatandaşlarımıza hizmet noktasında biz ne yaptık. Ne tür bir çalışma yapmalıyız.’’ gibi soruları kendilerine sormalarını tavsiye ediyorum.

Tekrar söylüyorum. Bizim kapımız her zaman her görüşten vatandaş ve siyasiye açıktır. 
 
Kamuoyuna saygılarımla...

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.