MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK'TEN TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA DAVET

Gündem 12.05.2022 - 09:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK'TEN TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA DAVET

Milletvekili Bayram Özçelik'ten Burdur Teke Yöresi 7. Tarım ve Hayvancılık Fuarına Davet
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, " Fuarımızı uluslararası fuara dönüştürmek; Burdur'u tarım ver hayvancılığın başkenti, öncüsü, lokomotifi haline getirmek için çalışıyoruz." dedi   BURDUR TEKE YÖRESİ 7. TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA DAVET  Sektörle ilgili birçok farklı firmanın katılımlarıyla gerçekleşecek olan tarım fuarına davette bulunan Milletvekili Bayram Özçelik, “Bu yıl İlimizde yedincisi düzenlenecek olan Teke Yöresi Tarım ve Hayvancılık Fuarı her yıl kendisine yenileyerek büyümeye devam ediyor. Bu yıl 12-15 Mayıs tarihlerinde Burdur Fuar Alanı & Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşecek olan fuarda yöreye özgü ırklar ve canlı hayvan sergilemeleri de yapılmaktadır. 7. Tarım ve Hayvancılık Fuarına Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Nihat Pakdil’inde katılımlarıyla gerçekleşecek. Yine her yıl olduğu gibi başta İlimiz ve çevre illerimizdeki çiftçilerimizin yoğun katılımlarını beklemekteyiz. Aynı zamanda etkinlik ve içeriğiyle de ilgi gören Burdur Tarım ve Hayvancılık Fuarımızda Türkiye’de sayılı gerçekleşen Canlı Hayvan Yarışmalarından olan ‘Damızlık Sığır ve Damızlık Koç & Teke Yarışması’ kadın üreticileri desteklemek adına ‘Kadın Çiftçi Bilgi Yarışması’* yapılmaktadır. Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce düzenlenen ‘Kadın Çiftçi Bilgi Yarışması’ 12 Mayıs 2022 tarihinde, Burdur İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğince düzenlenen ‘Koç, Teke Güzellik Yarışması’ 13 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşecektir. Fuar organizasyonunun yapılmasında emeği geçen Burdur Valimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, başkanlarımıza, kurumlarımıza ve katkı sağlayan herkese Burdurlu hemşerilerim adına teşekkür ederim.” ifadeleri yer verdi. “BİRLİK VE BERABERLİK İÇEDİSİNDE BURDUR TARIM VE HAYVANCILIĞINI GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Birlik ve Beraberlik içerisinde Burdur Tarım ve Hayvancılığını geliştirmek için çalışmaların gerçekleştirildiği belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Burdur İlimiz Türk Tarımı ve Hayvancılığı için önemli bir şehir. Hayvancılık konusunda da tarım konusunda da Burdur ciddi bir hak sahibidir. Bizlerde üreticilerimizi bizzat ziyaretler gerçekleştirerek ve Oda Başkanlarımız ve temsilcilerimizle bir araya gelerek üreticilerimizin talepleri, sıkıntıları ve çözüm önerileri ile ilgili görüşmeler gerçekleştiriyoruz. AK Parti Hükümetlerimizle Burdur’umuzda birçok yatırımı ve desteği sağladık. Bunlardan en önemlisi birçok sulama projelerini uygulayarak sulu tarıma geçişi sağladık. Bu sulama projeleri ile üretimin arttırılması planlamaktadır. Arazi toplulaştırmalarını gerçekleştirdik. Burdur özellikle damızlık düve yetiştiriciliği ve doğal olarak süt konusunda önemli bir merkez. Üniversitemiz tarım ve hayvancılık ta önemli işlere imza attı ve çalışmalarına devam etmektedir. Hedefimiz FUARIMIZI ULUSLARARASI FUARA DÖNÜŞTÜRMEK, Daha Önce 4 FUAR Daha Gerçekleştirmiştik. Burdur’u tarım ve hayvancılığın başkenti, Lokomotifi haline getirmek.” açıklamalarında bulundu.  
Milletvekili Bayram Özçelik'ten Burdur Teke Yöresi 7. Tarım ve Hayvancılık Fuarına Davet

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, " Fuarımızı uluslararası fuara dönüştürmek; Burdur'u tarım ver hayvancılığın başkenti, öncüsü, lokomotifi haline getirmek için çalışıyoruz." dedi

 

BURDUR TEKE YÖRESİ 7. TARIM VE HAYVANCILIK FUARINA DAVET
 Sektörle ilgili birçok farklı firmanın katılımlarıyla gerçekleşecek olan tarım fuarına davette bulunan Milletvekili Bayram Özçelik, “Bu yıl İlimizde yedincisi düzenlenecek olan Teke Yöresi Tarım ve Hayvancılık Fuarı her yıl kendisine yenileyerek büyümeye devam ediyor. Bu yıl 12-15 Mayıs tarihlerinde Burdur Fuar Alanı & Kapalı Pazar Yerinde gerçekleşecek olan fuarda yöreye özgü ırklar ve canlı hayvan sergilemeleri de yapılmaktadır. 7. Tarım ve Hayvancılık Fuarına Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Nihat Pakdil’inde katılımlarıyla gerçekleşecek. Yine her yıl olduğu gibi başta İlimiz ve çevre illerimizdeki çiftçilerimizin yoğun katılımlarını beklemekteyiz. Aynı zamanda etkinlik ve içeriğiyle de ilgi gören Burdur Tarım ve Hayvancılık Fuarımızda Türkiye’de sayılı gerçekleşen Canlı Hayvan Yarışmalarından olan ‘Damızlık Sığır ve Damızlık Koç & Teke Yarışması’ kadın üreticileri desteklemek adına ‘Kadın Çiftçi Bilgi Yarışması’* yapılmaktadır. Burdur Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce düzenlenen ‘Kadın Çiftçi Bilgi Yarışması’ 12 Mayıs 2022 tarihinde, Burdur İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğince düzenlenen ‘Koç, Teke Güzellik Yarışması’ 13 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşecektir. Fuar organizasyonunun yapılmasında emeği geçen Burdur Valimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, başkanlarımıza, kurumlarımıza ve katkı sağlayan herkese Burdurlu hemşerilerim adına teşekkür ederim.” ifadeleri yer verdi.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇEDİSİNDE BURDUR TARIM VE HAYVANCILIĞINI GELİŞTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Birlik ve Beraberlik içerisinde Burdur Tarım ve Hayvancılığını geliştirmek için çalışmaların gerçekleştirildiği belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Burdur İlimiz Türk Tarımı ve Hayvancılığı için önemli bir şehir. Hayvancılık konusunda da tarım konusunda da Burdur ciddi bir hak sahibidir. Bizlerde üreticilerimizi bizzat ziyaretler gerçekleştirerek ve Oda Başkanlarımız ve temsilcilerimizle bir araya gelerek üreticilerimizin talepleri, sıkıntıları ve çözüm önerileri ile ilgili görüşmeler gerçekleştiriyoruz. AK Parti Hükümetlerimizle Burdur’umuzda birçok yatırımı ve desteği sağladık. Bunlardan en önemlisi birçok sulama projelerini uygulayarak sulu tarıma geçişi sağladık. Bu sulama projeleri ile üretimin arttırılması planlamaktadır. Arazi toplulaştırmalarını gerçekleştirdik. Burdur özellikle damızlık düve yetiştiriciliği ve doğal olarak süt konusunda önemli bir merkez. Üniversitemiz tarım ve hayvancılık ta önemli işlere imza attı ve çalışmalarına devam etmektedir. Hedefimiz FUARIMIZI ULUSLARARASI FUARA DÖNÜŞTÜRMEK, Daha Önce 4 FUAR Daha Gerçekleştirmiştik. Burdur’u tarım ve hayvancılığın başkenti, Lokomotifi haline getirmek.” açıklamalarında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.