MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK’TEN HIZLI TREN ATAĞI

Gündem 10.10.2016 - 13:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK’TEN HIZLI TREN ATAĞI

MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK BURDUR’A HIZLI TREN KONUSUNDA GİRİŞİM VE GÖRÜŞMELERİNE DEVAM ETTİ.
Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın, Demiryolları Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt ve Strateji Daire Başkanı Mehmet Altınsoy'u ziyaret ederek, Burdur ilindeki demiryolu çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Burdur-İzmir arasında çalışan Göller Ekspresinin tekrar seferlere başlayıp başlaması konusunda olumlu görüşünü belirten Özçelik, "Burdur ve Isparta'dan hızlı tren devreye girinceye kadar seferlerin başlamasını talep ediyoruz. Böylece vatandaşlarımızın ulaşımda alternatif bir yola daha kavuşmasını istiyoruz “ifadelerini kullandı. Son olarak Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın ile makamında görüşen Milletvekili Özçelik, Eskişehir-Kütahya-Afyonkarahisar-Isparta-Burdur-Bucak-Antalya güzergâhında hizmet verecek olan Hızlı Tren çalışmalarının hangi safhada olduğu hakkında bilgi alırken, hızlı tren projesinin bir an önce tamamlanması konusunda vatandaşların yoğun talebi olduğunu Genel Müdür Apaydın'a iletti. Öte yandan Hızlı Tren İstasyonu yapılıncaya kadar Burdur Şehir içi rayların durması görüşünde ortak noktada buluşan Genel Müdür Apaydın ve Milletvekili Özçelik, Menderes Mahallesi Arabalı Alt Geçit için geçen yıllarda hazırlanan projenin yatırım programına alınarak, ödenek ayrılması konusunda mutabakata vardı. Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün altındaki DDY ait 372 Metrekare arsanın İl Müdürlüğüne Çocuk Destekleme Merkezi İnşaatı yapılması için İl Müdürlüğüne bedeli karşılığı satılması konusunda da sürecin başladığını bildiren Özçelik, Burdur halkı adına Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın başta olmak üzere tüm çalışanlara başarılar diledi. Milletvekili Özçelik'e görüşmelerinde AK Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Ve Medya Başkanı Yusuf Yağcı da eşlik etti.
MİLLETVEKİLİ BAYRAM ÖZÇELİK BURDUR’A HIZLI TREN KONUSUNDA GİRİŞİM VE GÖRÜŞMELERİNE DEVAM ETTİ.

Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın, Demiryolları Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt ve Strateji Daire Başkanı Mehmet Altınsoy'u ziyaret ederek, Burdur ilindeki demiryolu çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Burdur-İzmir arasında çalışan Göller Ekspresinin tekrar seferlere başlayıp başlaması konusunda olumlu görüşünü belirten Özçelik, "Burdur ve Isparta'dan hızlı tren devreye girinceye kadar seferlerin başlamasını talep ediyoruz. Böylece vatandaşlarımızın ulaşımda alternatif bir yola daha kavuşmasını istiyoruz “ifadelerini kullandı.

Son olarak Devlet Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın ile makamında görüşen Milletvekili Özçelik, Eskişehir-Kütahya-Afyonkarahisar-Isparta-Burdur-Bucak-Antalya güzergâhında hizmet verecek olan Hızlı Tren çalışmalarının hangi safhada olduğu hakkında bilgi alırken, hızlı tren projesinin bir an önce tamamlanması konusunda vatandaşların yoğun talebi olduğunu Genel Müdür Apaydın'a iletti.

Öte yandan Hızlı Tren İstasyonu yapılıncaya kadar Burdur Şehir içi rayların durması görüşünde ortak noktada buluşan Genel Müdür Apaydın ve Milletvekili Özçelik, Menderes Mahallesi Arabalı Alt Geçit için geçen yıllarda hazırlanan projenin yatırım programına alınarak, ödenek ayrılması konusunda mutabakata vardı.

Ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün altındaki DDY ait 372 Metrekare arsanın İl Müdürlüğüne Çocuk Destekleme Merkezi İnşaatı yapılması için İl Müdürlüğüne bedeli karşılığı satılması konusunda da sürecin başladığını bildiren Özçelik, Burdur halkı adına Demiryolları Genel Müdürü İsa Apaydın başta olmak üzere tüm çalışanlara başarılar diledi.

Milletvekili Özçelik'e görüşmelerinde AK Parti Burdur İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Ve Medya Başkanı Yusuf Yağcı da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.