MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK, ANKARA MİLLET BAHÇESİNDE BUCAK SALEBİ DAĞITTI

Gündem 23.11.2021 - 13:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK, ANKARA MİLLET BAHÇESİNDE BUCAK SALEBİ DAĞITTI

Milletvekili Bayram Özçelik, Ankara Millet Bahçesinde Bucak Salebi dağıttı
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ankara Millet Bahçesinde vatandaşlara elleriyle Bucak Salebi dağıttı.   AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Yerel Yönetimler Gençlik Festivali kapsamında Bucak Belediyesi tarafından kurulan salep standında vatandaşlara Bucak Salebi dağıttı. Milletvekili Özçelik, salep içmek için standa uğrayan vatandaşlara, Burdur hakkında bilgi vererek, Burdur’un yöresel ürünlerini ve Bucak Salebini dağıttı. Milletvekili Özçelik, salep alan vatandaşların salebine tarçın dökerek, vatandaşlarla şakalaşmayı da ihmal etmedi. Bucak Salebi standına gösterilen ilgiyi sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Özçelik, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılan Yerel Yönetimler Gençlik Festivalini ziyarette bulunduk. Festivale İlimizi temsilen katılan Bucak Belediyemizin standında Salep ikramında bulunduk. Bucak Belediyemize ikramlarından ve katılımlarından dolayı teşekkür eder, standa emeği geçen Belediye Başkanımız Emrullah Ünal’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Besili’ye, Salep Ustamız Aziz Gündüz’e ve Belediye personeline teşekkür ederim” dedi. Milletvekili Özçelik, Yerel Yönetimler Gençlik Festivali kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun söyleşisine de katıldı. Milletvekili Özçelik, söyleşi programında Bakan Kasapoğlu’yla hasbihal etti.  
Milletvekili Bayram Özçelik, Ankara Millet Bahçesinde Bucak Salebi dağıttı

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Ankara Millet Bahçesinde vatandaşlara elleriyle Bucak Salebi dağıttı.

 

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Yerel Yönetimler Gençlik Festivali kapsamında Bucak Belediyesi tarafından kurulan salep standında vatandaşlara Bucak Salebi dağıttı. Milletvekili Özçelik, salep içmek için standa uğrayan vatandaşlara, Burdur hakkında bilgi vererek, Burdur’un yöresel ürünlerini ve Bucak Salebini dağıttı.

Milletvekili Özçelik, salep alan vatandaşların salebine tarçın dökerek, vatandaşlarla şakalaşmayı da ihmal etmedi. Bucak Salebi standına gösterilen ilgiyi sosyal medya hesabından paylaşan Milletvekili Özçelik, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle açılan Yerel Yönetimler Gençlik Festivalini ziyarette bulunduk. Festivale İlimizi temsilen katılan Bucak Belediyemizin standında Salep ikramında bulunduk. Bucak Belediyemize ikramlarından ve katılımlarından dolayı teşekkür eder, standa emeği geçen Belediye Başkanımız Emrullah Ünal’a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Besili’ye, Salep Ustamız Aziz Gündüz’e ve Belediye personeline teşekkür ederim” dedi. Milletvekili Özçelik, Yerel Yönetimler Gençlik Festivali kapsamında Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun söyleşisine de katıldı. Milletvekili Özçelik, söyleşi programında Bakan Kasapoğlu’yla hasbihal etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.