Milletvekili Bayram Özçelik’ten BİGEP’e Destek

Gündem 22.02.2020 - 12:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milletvekili Bayram Özçelik’ten BİGEP’e Destek

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) ile ilgili açıklamada bulundu.
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) ile ilgili açıklamada bulundu.   Milletvekili Bayram Özçelik, yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ile ‘Eğitim Kenti Burdur’ markasının daha da taçlanacağını ve öğrencilerin elde edeceği başarılarla iftihar edileceğini belirtti.   “BİGEP projesi ile eğitim kenti Burdur taçlanacak”   BİGEP Projesine tam destek verdiklerini aktaran Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, projeye hayırlarıyla katkı sunan iş adamları ve hayır severlere de teşekkür ederek, “AK Parti Hükümetlerimiz eğitim alanında birçok yatırımı Burdur’umuza kazandırdı. Yeni Okul Yapımı ve Yatırımlarında İlimiz ve İlçelerimizde Birçok Okulumuzun Yapımını Gerçekleştirdik ve 2020 Yılı İçerisinde Devam Eden 11 Yatırımımızı da Bitirmek için Tüm girişimlerimizi Gerçekleştirdik. Yine Hükümetlerimiz döneminde 27.-30. Soralardan Eğitimin Tüm Paydaşları ile Başarılar Yakalanmıştı. Tekrar Bu Başarılara Ulaşmak için Başta Valimiz Olmak Üzere Milli Eğitim Müdürü ve Müdürlük Yöneticileri, Okul Müdürleri ve idarecileri, Öğretmenler, Okul Aile Birlikleri, Veliler ve Öğrenciler ve Milletvekilleri Olarak Hedefe Kilitlenmiş Durumdayız. Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan ve Burdur Valiliğimizin Çalışmaları ile yürütülen BİGEP Projesi “2023 Eğitim Vizyon Belgesi hedeflerinin okullarımızda etkili bir şekilde uygulanmasını sağlamak ve hedefler doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip bireylerin akademik, sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal başarılarını izlemek ve desteklemektir. BİGEP Projesi hazırlanırken Burdur’umuzdaki tüm ilçelerimiz tek tek değerlendirilerek bir proje ortaya çıkarıldı. Proje ile Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 eğitim vizyonunun en önemli hedeflerinden biri olan çocuklarımızın tamamıyla yenilikçi sınıflarda ve bilgi teknolojisiyle donatılmış onları özendirici ortamlarda eğitim almasını sağlamaktır. Eğitimde marka olan kentimiz BİGEP Projesiyle taçlanacak, İş adamlarımızın Destekleri ile Güçlenecek, Destek veren Katkı koyan Tüm İş adamlarımıza Şükranlarımızı Sunuyorum. Hayır severlerimizin desteği ile yapılacak atölye ve sınıflarda eğitim gören öğrencilerimizin büyük başarılar elde edeceğine inancım tamdır. BİGEP Projesi ile Burdur’un eğitimdeki değerine daha da bir değer katacaktır. Projenin uygulanmasında büyük emek sağlayan Burdur Valimiz Hasan Şıldak’a, Burdur Milli Eğitim Müdürümüz Emre Çay’a ve projeye emek ve katkı sunan Okul Müdürleri ve idarecilerine, Kıymetli Öğretmenlerimize, Öğrenci Velilerine, Okul Aile Birliklerine Tabi ki bu işin Kahramanı Öğrencilerimize ve Burdurlu Hemşerilerimizin tümüne teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) ile ilgili açıklamada bulundu.

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, BİGEP (Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi) ile ilgili açıklamada bulundu.
 

Milletvekili Bayram Özçelik, yürütülen Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ile ‘Eğitim Kenti Burdur’ markasının daha da taçlanacağını ve öğrencilerin elde edeceği başarılarla iftihar edileceğini belirtti.
 

“BİGEP projesi ile eğitim kenti Burdur taçlanacak”
 

BİGEP Projesine tam destek verdiklerini aktaran Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, projeye hayırlarıyla katkı sunan iş adamları ve hayır severlere de teşekkür ederek, “AK Parti Hükümetlerimiz eğitim alanında birçok yatırımı Burdur’umuza kazandırdı. Yeni Okul Yapımı ve Yatırımlarında İlimiz ve İlçelerimizde Birçok Okulumuzun Yapımını Gerçekleştirdik ve 2020 Yılı İçerisinde Devam Eden 11 Yatırımımızı da Bitirmek için Tüm girişimlerimizi Gerçekleştirdik. Yine Hükümetlerimiz döneminde 27.-30. Soralardan Eğitimin Tüm Paydaşları ile Başarılar Yakalanmıştı. Tekrar Bu Başarılara Ulaşmak için Başta Valimiz Olmak Üzere Milli Eğitim Müdürü ve Müdürlük Yöneticileri, Okul Müdürleri ve idarecileri, Öğretmenler, Okul Aile Birlikleri, Veliler ve Öğrenciler ve Milletvekilleri Olarak Hedefe Kilitlenmiş Durumdayız. Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan ve Burdur Valiliğimizin Çalışmaları ile yürütülen BİGEP Projesi “2023 Eğitim Vizyon Belgesi hedeflerinin okullarımızda etkili bir şekilde uygulanmasını sağlamak ve hedefler doğrultusunda çağın gerektirdiği bilgi ve beceriye sahip bireylerin akademik, sanatsal, sportif, kültürel ve sosyal başarılarını izlemek ve desteklemektir. BİGEP Projesi hazırlanırken Burdur’umuzdaki tüm ilçelerimiz tek tek değerlendirilerek bir proje ortaya çıkarıldı. Proje ile Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023 eğitim vizyonunun en önemli hedeflerinden biri olan çocuklarımızın tamamıyla yenilikçi sınıflarda ve bilgi teknolojisiyle donatılmış onları özendirici ortamlarda eğitim almasını sağlamaktır. Eğitimde marka olan kentimiz BİGEP Projesiyle taçlanacak, İş adamlarımızın Destekleri ile Güçlenecek, Destek veren Katkı koyan Tüm İş adamlarımıza Şükranlarımızı Sunuyorum. Hayır severlerimizin desteği ile yapılacak atölye ve sınıflarda eğitim gören öğrencilerimizin büyük başarılar elde edeceğine inancım tamdır. BİGEP Projesi ile Burdur’un eğitimdeki değerine daha da bir değer katacaktır. Projenin uygulanmasında büyük emek sağlayan Burdur Valimiz Hasan Şıldak’a, Burdur Milli Eğitim Müdürümüz Emre Çay’a ve projeye emek ve katkı sunan Okul Müdürleri ve idarecilerine, Kıymetli Öğretmenlerimize, Öğrenci Velilerine, Okul Aile Birliklerine Tabi ki bu işin Kahramanı Öğrencilerimize ve Burdurlu Hemşerilerimizin tümüne teşekkür ederim.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.