Milletvekili Bayram Özçelik Dayanamadı

Siyaset 08.03.2018 - 15:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Milletvekili Bayram Özçelik Dayanamadı

TBMM Genel Kurulu’nda teşvik torba tasarısının görüşmelerinde Afrin operasyonu ile ilgili tartışma AK Partililer ile HDP’liler arasında kavgaya dönüştü.
HDP Diyarbakır Milletvekili Mahmut Toğrul’un askerin Afrin’de etnik temizlik yaptığı iddiası ortalığı karıştırdı. AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Toğrul’un üzerine yürüyerek, “Asker ülkesi için savaşıyor, sivil öldürülüyorsa onu sizin PKK’lılarınız yapıyor, bu kürsüden böyle bir şey söyleyemezsiniz, bu sözlerinizden ötürü sizi kınıyorum” tepkisini verdi. Toğrul ile Şahin arasındaki sözlü tartışma AK Partili ve HDP’li vekillerin de katılımıyla kavgaya dönüştü. HDP sıraları önünde yumruklaşmalar yaşanırken, HDP’li Müslim Doğan ve Mahmut Toğrul aldığı darbeler nedeniyle hafif yaralandı. Bu vekiller, Meclis’teki ilk yardım merkezine giderek tedavi oldu. HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş’ın yaralanan arkadaşlarına, “gidip rapor alın” dediği duyuldu. HDP Grup Başkanvekilleri Beştaş ve Filiz Kerestecioğlu’nun olaya tepki göstermesi üzerine ikinci kez tartışma yaşandı. AK Partili Mehmet Uğur Dilipak’ın, sert tepki gösterdiği HDP’nin kadın yöneticilerine, “Adam olacaksınız” diye bağırdığı duyuldu. Kerestecioğlu, “Hayır adam değil kadın olacağız, siz de bu söyleme alışacaksınız” diye tepki verirken, AK Partili Bayram Özçelik ile Beştaş tartıştı. Uzun süren tartışma bazı AK Parti, CHP ve HDP’lilerin araya girmesiyle yatıştı.
TBMM Genel Kurulu’nda teşvik torba tasarısının görüşmelerinde Afrin operasyonu ile ilgili tartışma AK Partililer ile HDP’liler arasında kavgaya dönüştü.

HDP Diyarbakır Milletvekili Mahmut Toğrul’un askerin Afrin’de etnik temizlik yaptığı iddiası ortalığı karıştırdı.

AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Toğrul’un üzerine yürüyerek, “Asker ülkesi için savaşıyor, sivil öldürülüyorsa onu sizin PKK’lılarınız yapıyor, bu kürsüden böyle bir şey söyleyemezsiniz, bu sözlerinizden ötürü sizi kınıyorum” tepkisini verdi.

Toğrul ile Şahin arasındaki sözlü tartışma AK Partili ve HDP’li vekillerin de katılımıyla kavgaya dönüştü.

HDP sıraları önünde yumruklaşmalar yaşanırken, HDP’li Müslim Doğan ve Mahmut Toğrul aldığı darbeler nedeniyle hafif yaralandı.

Bu vekiller, Meclis’teki ilk yardım merkezine giderek tedavi oldu. HDP Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş’ın yaralanan arkadaşlarına, “gidip rapor alın” dediği duyuldu.

HDP Grup Başkanvekilleri Beştaş ve Filiz Kerestecioğlu’nun olaya tepki göstermesi üzerine ikinci kez tartışma yaşandı. AK Partili Mehmet Uğur Dilipak’ın, sert tepki gösterdiği HDP’nin kadın yöneticilerine, “Adam olacaksınız” diye bağırdığı duyuldu.

Kerestecioğlu, “Hayır adam değil kadın olacağız, siz de bu söyleme alışacaksınız” diye tepki verirken, AK Partili Bayram Özçelik ile Beştaş tartıştı.

Uzun süren tartışma bazı AK Parti, CHP ve HDP’lilerin araya girmesiyle yatıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.