MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAKAYA’DAN DERGİMİZE ZİYARET

Siyaset 03.05.2018 - 12:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAKAYA’DAN DERGİMİZE ZİYARET

AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Osman Karakaya dergimizi ziyaret etti.
AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Osman Karakaya dergimizi ziyaret etti. Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Milletvekili Aday Adayı, AK Parti eski il başkanı ve İl Genel Meclisi eski başkanı Osman Karakaya dergimizi ziyaret edip, haber merkezimizde canlı yayın konuğu oldu. Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş’la görüşen Milletvekili Aday Adayı Karakaya, 2006 yılından itibaren üyesi olduğu ve çeşitli kademelerinde görev yaptığı AK Parti’den milletvekili aday adaylığına başvurduğunu ve temel misyonunun: gençlik, dinamizm, istişare ve istikrar olduğunu belirtti.  Röportajı buradan izleyebilirsiniz: https://www.facebook.com/bakayrinti/videos/1762250390521544/
AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Osman Karakaya dergimizi ziyaret etti.

AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Osman Karakaya dergimizi ziyaret etti.

Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur Milletvekili Aday Adayı, AK Parti eski il başkanı ve İl Genel Meclisi eski başkanı Osman Karakaya dergimizi ziyaret edip, haber merkezimizde canlı yayın konuğu oldu. Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş’la görüşen Milletvekili Aday Adayı Karakaya, 2006 yılından itibaren üyesi olduğu ve çeşitli kademelerinde görev yaptığı AK Parti’den milletvekili aday adaylığına başvurduğunu ve temel misyonunun: gençlik, dinamizm, istişare ve istikrar olduğunu belirtti. 

Röportajı buradan izleyebilirsiniz: https://www.facebook.com/bakayrinti/videos/1762250390521544/

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.