MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞAKIR’DAN NEZAKET ZİYARETİ

Siyaset 16.02.2015 - 18:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞAKIR’DAN NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Veli Şakır, dergimizi ziyaret etti.
Ayrıntı Dergisi Sahibi Cemalettin Bektaş ile bir süre sohbet eden Veli Şakır, Burdur’un ulaşım ve iletişim konularında sorunu olmayan bir il olduğunu ve bunun yanında eğitim kenti olmasından dolayı Burdur’u daha da geliştirmek için milletvekilliği aday adayı olarak kolları sıvadığını, çevredeki Isparta, Antalya, Denizli gibi illerin gelişip büyüdüğü halde Burdur’un kendi kabuğunu kıramamasının bir Burdurlu olarak düşünülmesi gerektiğini belirterek, “İnşallah Burdur’u daha ileri götürebilmek için aday adayı oldum” dedi. Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da genç ve mesleğimizden bir adayı Burdur’da görmekten mutluluk duyduğunu, seçimlerin bir yarış olduğunu, bu ülke ve Burdur için hayırlısı ne ise o olması gerektiğini vurgulayarak, Şakır’a başarılar diledi. 
AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Veli Şakır, dergimizi ziyaret etti.

Ayrıntı Dergisi Sahibi Cemalettin Bektaş ile bir süre sohbet eden Veli Şakır, Burdur’un ulaşım ve iletişim konularında sorunu olmayan bir il olduğunu ve bunun yanında eğitim kenti olmasından dolayı Burdur’u daha da geliştirmek için milletvekilliği aday adayı olarak kolları sıvadığını, çevredeki Isparta, Antalya, Denizli gibi illerin gelişip büyüdüğü halde Burdur’un kendi kabuğunu kıramamasının bir Burdurlu olarak düşünülmesi gerektiğini belirterek, “İnşallah Burdur’u daha ileri götürebilmek için aday adayı oldum” dedi.

Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da genç ve mesleğimizden bir adayı Burdur’da görmekten mutluluk duyduğunu, seçimlerin bir yarış olduğunu, bu ülke ve Burdur için hayırlısı ne ise o olması gerektiğini vurgulayarak, Şakır’a başarılar diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.