MİLLETVEKİLİ A.ADAYI İBRAHİM ŞİMŞEK’TEN DERGİMİZE ZİYARET

Siyaset 21.02.2015 - 10:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİLLETVEKİLİ A.ADAYI İBRAHİM ŞİMŞEK’TEN DERGİMİZE ZİYARET

AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı İbrahim Şimşek, dergimizi ziyaret edip, gündemi değerlendirdi.
Ayrıntı Dergisi Sahibi Cemalettin Bektaş ile bir dizi değerlendirme yapan İbrahim Şimşek, AK Parti’ye gönül verdiği için bu yola koyulduğunu ve vatandaşların teveccühünü önemsediğini belirtti. Şimşek, neden milletvekili aday adaylığında bulunduğunu da söyledi. İbrahim Şimşek: “1963 yılında Burdur/ Kemer Yakalar Köyünde dünyaya geldim; 1982- 1986 yılları arasında İzmir’de, 1986- 1992 yılları arasında İstanbul’da, 1992- 2005 yılları arasında Ankara’da, 2005 yılından itibaren de Burdur’da ikamet ediyorum. Ankara bürokrasisinde 14 yıl görev yaptım, aynı zamanda Ankara Burdurlular Derneği Başkanlığını da sürdürdüm. 2005 yılından itibaren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri oldum ve 25 yıldır da Burdur’la iç içe yaşıyorum. Ankara’yı da Burdur’u da çok iyi tanıyor, çok iyi biliyorum. Girişimcinin ve sivil toplum örgütlerinin yanında olmayı ilke edindim. Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Burdur Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği ile Burdur Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu üyeliği de yaparak ilimizin gelişmesi için gayret ettim. Ankara bürokrasisini en yakından tanıyan ve yıllarca bürokrasinin içinde çalışan ve Burdur’la bütünleşen bir aday olarak yola çıktım; Allah utandırmasın” dedi. Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş da, siyasetin bir hizmet aracı olduğunu, hangi aday seçilirse seçilsin ülkeye ve Burdur’a hizmet etmesi gerektiğini ifade ederek,  “Sizlerin de Ankara bürokrasisini ve Burdur’a yaptığınız hizmetleri yakından bildiğim için başarılar diliyorum. Burdur için kim hayırlı olacaksa o adayın seçilmesini temenni ediyorum” dedi.   
AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı İbrahim Şimşek, dergimizi ziyaret edip, gündemi değerlendirdi.

Ayrıntı Dergisi Sahibi Cemalettin Bektaş ile bir dizi değerlendirme yapan İbrahim Şimşek, AK Parti’ye gönül verdiği için bu yola koyulduğunu ve vatandaşların teveccühünü önemsediğini belirtti. Şimşek, neden milletvekili aday adaylığında bulunduğunu da söyledi. İbrahim Şimşek: “1963 yılında Burdur/ Kemer Yakalar Köyünde dünyaya geldim; 1982- 1986 yılları arasında İzmir’de, 1986- 1992 yılları arasında İstanbul’da, 1992- 2005 yılları arasında Ankara’da, 2005 yılından itibaren de Burdur’da ikamet ediyorum. Ankara bürokrasisinde 14 yıl görev yaptım, aynı zamanda Ankara Burdurlular Derneği Başkanlığını da sürdürdüm. 2005 yılından itibaren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri oldum ve 25 yıldır da Burdur’la iç içe yaşıyorum. Ankara’yı da Burdur’u da çok iyi tanıyor, çok iyi biliyorum.

Girişimcinin ve sivil toplum örgütlerinin yanında olmayı ilke edindim. Burdur 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyeliği, Burdur Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyeliği ile Burdur Kültür ve Turizm Derneği Yönetim Kurulu üyeliği de yaparak ilimizin gelişmesi için gayret ettim. Ankara bürokrasisini en yakından tanıyan ve yıllarca bürokrasinin içinde çalışan ve Burdur’la bütünleşen bir aday olarak yola çıktım; Allah utandırmasın” dedi.

Dergimizin Sahibi Cemalettin Bektaş da, siyasetin bir hizmet aracı olduğunu, hangi aday seçilirse seçilsin ülkeye ve Burdur’a hizmet etmesi gerektiğini ifade ederek,  “Sizlerin de Ankara bürokrasisini ve Burdur’a yaptığınız hizmetleri yakından bildiğim için başarılar diliyorum. Burdur için kim hayırlı olacaksa o adayın seçilmesini temenni ediyorum” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.