MİLLETVEKİLİ A. ADAYI SÜLEYMAN FAKİ’DEN NEZAKET ZİYARETİ

Gündem 19.02.2015 - 11:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİLLETVEKİLİ A. ADAYI SÜLEYMAN FAKİ’DEN NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Diş Doktoru Süleyman Faki, haber sitemiz bakayrıntı.com ve Dergimizin bürosunu ziyaret etti.
Ayrıntı Dergisi Sahibi Cemalettin Bektaş ile bir süre sohbet eden Diş Tabibi Süleyman Faki, Burdur’da yıllardır AK Parti camiası içinde hizmet etmekte olduğunu ve siyasi tecrübesini artık TBMM’ye taşımasının zamanının geldiğini belirterek, Allahü Teâlâ nasip ederse hizmet etmeye talip olduğunu, bu seçimlerin hizmet yarışı olduğunu belirterek, “hakkımızda hayırlısı olsun” dedi. Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Yıllardır AK Parti camiası içinde sizleri görüyorduk. Bilgi, tecrübe ve her şeye vakıf olduğunuzu bu toplum biliyor. Ancak siyaset sadece tabanda karar kılınmıyor, Burdur’a en iyi kim hizmet edebilecekse onun seçilmesini dileyerek, tekrar sizleri bu cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum” dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Diş Doktoru Süleyman Faki, haber sitemiz bakayrıntı.com ve Dergimizin bürosunu ziyaret etti.

Ayrıntı Dergisi Sahibi Cemalettin Bektaş ile bir süre sohbet eden Diş Tabibi Süleyman Faki, Burdur’da yıllardır AK Parti camiası içinde hizmet etmekte olduğunu ve siyasi tecrübesini artık TBMM’ye taşımasının zamanının geldiğini belirterek, Allahü Teâlâ nasip ederse hizmet etmeye talip olduğunu, bu seçimlerin hizmet yarışı olduğunu belirterek, “hakkımızda hayırlısı olsun” dedi.

Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Yıllardır AK Parti camiası içinde sizleri görüyorduk. Bilgi, tecrübe ve her şeye vakıf olduğunuzu bu toplum biliyor. Ancak siyaset sadece tabanda karar kılınmıyor, Burdur’a en iyi kim hizmet edebilecekse onun seçilmesini dileyerek, tekrar sizleri bu cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.