MİLLETVEKİLİ A. ADAYI PINAR ALTIPARMAK’TAN NEZAKET ZİYARETİ

Siyaset 21.02.2015 - 09:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİLLETVEKİLİ A. ADAYI PINAR ALTIPARMAK’TAN NEZAKET ZİYARETİ

AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Pınar Altıparmak, haber sitemiz bakayrinti.com ve Dergimizi ziyaret etti.
Ayrıntı Dergisi Sahibi Cemalettin Bektaş ile bir süre sohbet eden Pınar Altıparmak, Burdur’da yıllardır esnaflık yaptığını ve gönül verdiği AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirterek, “Burdur’da ilk Bayan Milletvekili Aday Adayıyım. Gururluyum, mutluyum. TBMM’de Burdur’u ve Burdurlu hemcinslerimi en iyi şekilde temsil edip, Burdur’umuzun sorunlarını çözme gayretinde olacağım. Bu seçim yarışında Rabbim Burdur’umuz için en hayırlısını nasip etsin” dedi. Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Burdur’un ilk Bayan Milletvekili Aday Adayı olmanızdan dolayı sizleri bu medeni cesaretiniz nedeniyle kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
AK Parti Burdur Milletvekili Aday Adayı Pınar Altıparmak, haber sitemiz bakayrinti.com ve Dergimizi ziyaret etti.

Ayrıntı Dergisi Sahibi Cemalettin Bektaş ile bir süre sohbet eden Pınar Altıparmak, Burdur’da yıllardır esnaflık yaptığını ve gönül verdiği AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirterek, “Burdur’da ilk Bayan Milletvekili Aday Adayıyım. Gururluyum, mutluyum. TBMM’de Burdur’u ve Burdurlu hemcinslerimi en iyi şekilde temsil edip, Burdur’umuzun sorunlarını çözme gayretinde olacağım. Bu seçim yarışında Rabbim Burdur’umuz için en hayırlısını nasip etsin” dedi.

Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Burdur’un ilk Bayan Milletvekili Aday Adayı olmanızdan dolayı sizleri bu medeni cesaretiniz nedeniyle kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.