MİLLETVEKİLİ A. ADAYI MEHMET BAŞARAN’DAN DERGİMİZE ZİYARET

Siyaset 25.02.2015 - 12:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MİLLETVEKİLİ A. ADAYI MEHMET BAŞARAN’DAN DERGİMİZE ZİYARET

AK Parti Milletvekili Aday Adayı İşadamı Mehmet Başaran dergimizi ziyaret etti.
Ziyaretinde kendisini ve projelerini bu şekilde aktarmayı tercih ettiğini söyleyen Başaran, Burdur için çalışmak arzusu ve gayreti içerisinde olduğunu, milletvekilliği adaylığı ve milletvekilliği nasip olursa da bunu en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını söyledi.  Başaran 2002 yılında mazbatası olmayan bir milletvekili olarak kaldığını belirtti ve “Nasip olursa, seçilirsem Burdur’un kaderini değiştiren projelere imza atmak istiyorum. Burdur’un sorunları bellidir. Bu sorunları aşmak, tarihi turizmi, tarıma dayalı ekonomiyi ve OSB’nin büyütmekten başka çaremiz yok. AK Parti’nin kurulduğundan itibaren Burdur’da en yüksek oyu alacağına eminim. Kulağımızın dibinde Antalya var, Isparta, Denizli illeri var, bu iller başardıysa biz neden başarmayalım? Nasip olur da seçilirsem, elimde projelerimle Sayın Başbakanımızın ve Bakanlarımızın kapısında bekleyecek ve Burdur’un bu makûs talihini değiştireceğim” dedi.  Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Demokrat Parti Türk tarihinde önemli izler bırakan köklü bir parti idi. Sizler de bu partinin seçilmiş, mazbatasız milletvekili idiniz. Nasip olmadı, her şey nasiptir, nasipten ötesi yoktur. Sizin gibi bir işadamının da Burdur ve bölgemiz için yaptığınız hizmetler biliniyor. Sizlere siyasi çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah her şeyin hayırlısı olur” dedi.
AK Parti Milletvekili Aday Adayı İşadamı Mehmet Başaran dergimizi ziyaret etti.

Ziyaretinde kendisini ve projelerini bu şekilde aktarmayı tercih ettiğini söyleyen Başaran, Burdur için çalışmak arzusu ve gayreti içerisinde olduğunu, milletvekilliği adaylığı ve milletvekilliği nasip olursa da bunu en iyi şekilde yerine getireceğine inandığını söyledi.  Başaran 2002 yılında mazbatası olmayan bir milletvekili olarak kaldığını belirtti ve “Nasip olursa, seçilirsem Burdur’un kaderini değiştiren projelere imza atmak istiyorum. Burdur’un sorunları bellidir. Bu sorunları aşmak, tarihi turizmi, tarıma dayalı ekonomiyi ve OSB’nin büyütmekten başka çaremiz yok. AK Parti’nin kurulduğundan itibaren Burdur’da en yüksek oyu alacağına eminim. Kulağımızın dibinde Antalya var, Isparta, Denizli illeri var, bu iller başardıysa biz neden başarmayalım? Nasip olur da seçilirsem, elimde projelerimle Sayın Başbakanımızın ve Bakanlarımızın kapısında bekleyecek ve Burdur’un bu makûs talihini değiştireceğim” dedi. 

Dergimizin sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, “Demokrat Parti Türk tarihinde önemli izler bırakan köklü bir parti idi. Sizler de bu partinin seçilmiş, mazbatasız milletvekili idiniz. Nasip olmadı, her şey nasiptir, nasipten ötesi yoktur. Sizin gibi bir işadamının da Burdur ve bölgemiz için yaptığınız hizmetler biliniyor. Sizlere siyasi çalışmalarınızda başarılar diliyorum. İnşallah her şeyin hayırlısı olur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.