Millet Konuşsun Biz Halk İçin İcraata Devam Edeceğiz

15.03.2019 - 16:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Millet Konuşsun Biz Halk İçin İcraata Devam Edeceğiz

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz seçim çalışmaları kapsamında, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile buluştu.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz seçim çalışmaları kapsamında, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile buluştu. Kalabalık mahalleli tarafından karşılanan Ercengiz, 5 yılda yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek gelecek dönemde yapması planlanan projeleri anlattı. Başkan Ali Orkun Ercengiz’in diğer mahalle toplantılarında olduğu gibi Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden de toplantıya ilgi büyüktü.  Sosyal belediyecilik anlayışı ön planda tutularak hazırlanan projelerinde kadın, çocuk, genç, yaşlı ve en engelli vatandaşlara sosyal projelerde öncelik tanıdıklarını açıklayan Ercengiz, “Yeşil alan, spor okulları, spor tesisleri, güvenli çocuk parkları ve gençler için macera, adrenalin halkımız sosyal belediyecilik için olmazsa olmazımız. “Kentimize sözümüz var” dedik. Kentler meydanları ile anılır, biz önümüzdeki 5 yılda adına yakışır bir Cumhuriyet Meydanı’nı Burdur’umuza kazandıracağız. Yeraltı 250 araç kapasiteli otoparkı ile yer üstünde düzenlenmiş meydanıyla, güzel bir Kent Meydanı’nı Burdur’umuza kavuşturacağız” şeklinde konuştu  
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz seçim çalışmaları kapsamında, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile buluştu.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz seçim çalışmaları kapsamında, Fevzi Çakmak Mahallesi sakinleri ile buluştu. Kalabalık mahalleli tarafından karşılanan Ercengiz, 5 yılda yapılan hizmetler hakkında bilgi vererek gelecek dönemde yapması planlanan projeleri anlattı. Başkan Ali Orkun Ercengiz’in diğer mahalle toplantılarında olduğu gibi Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinden de toplantıya ilgi büyüktü.

 Sosyal belediyecilik anlayışı ön planda tutularak hazırlanan projelerinde kadın, çocuk, genç, yaşlı ve en engelli vatandaşlara sosyal projelerde öncelik tanıdıklarını açıklayan Ercengiz, “Yeşil alan, spor okulları, spor tesisleri, güvenli çocuk parkları ve gençler için macera, adrenalin halkımız sosyal belediyecilik için olmazsa olmazımız. “Kentimize sözümüz var” dedik. Kentler meydanları ile anılır, biz önümüzdeki 5 yılda adına yakışır bir Cumhuriyet Meydanı’nı Burdur’umuza kazandıracağız. Yeraltı 250 araç kapasiteli otoparkı ile yer üstünde düzenlenmiş meydanıyla, güzel bir Kent Meydanı’nı Burdur’umuza kavuşturacağız” şeklinde konuştu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.