Midilli yavruladı

Yaşam 19.05.2018 - 12:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Midilli yavruladı

Kumluca Belediyesi Hayvanat Bahçesindeki Midilli cinsi at yavruladı
Kumluca Belediyesi Hayvanat Bahçesindeki Midilli cinsi at yavruladı  Kumluca Belediyesine ait Günay Sahil Tesisleri Hayvanat Bahçesindeki Midilli cinsi Kristal adındaki at dişi yavru dünyaya getirdi. Kumluca Belediyesine ait hayvanat bahçesinde çok sayıda kanatlı, büyükbaş, küçükbaş hayvan, deve, eşek ve maymun gibi hayvan çeşitleri bulunuyor. 5 ayrı Midilli cinsi at ve bir adet’te Arap Atı var.  Kumluca Belediyesi veteriner Hekimi Sinan Ulusoy, “Günay Sahil tesislerimiz bünyesinde bulunan hayvanat bahçemizde yetiştirdiğimiz Midilli cinsi Kristal adındaki atımız dişi bir yavru dünyaya getirdi. 5 tane midilli atımız vardı. Bu yavru ile sayı 6 ya çıktı” dedi. 
Kumluca Belediyesi Hayvanat Bahçesindeki Midilli cinsi at yavruladı

Kumluca Belediyesi Hayvanat Bahçesindeki Midilli cinsi at yavruladı 
Kumluca Belediyesine ait Günay Sahil Tesisleri Hayvanat Bahçesindeki Midilli cinsi Kristal adındaki at dişi yavru dünyaya getirdi. Kumluca Belediyesine ait hayvanat bahçesinde çok sayıda kanatlı, büyükbaş, küçükbaş hayvan, deve, eşek ve maymun gibi hayvan çeşitleri bulunuyor. 5 ayrı Midilli cinsi at ve bir adet’te Arap Atı var. 
Kumluca Belediyesi veteriner Hekimi Sinan Ulusoy, “Günay Sahil tesislerimiz bünyesinde bulunan hayvanat bahçemizde yetiştirdiğimiz Midilli cinsi Kristal adındaki atımız dişi bir yavru dünyaya getirdi. 5 tane midilli atımız vardı. Bu yavru ile sayı 6 ya çıktı” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.