MHP ANKET DEĞERLENDİRMESİ

Siyaset 01.12.2014 - 12:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MHP ANKET DEĞERLENDİRMESİ

MHP ANKET DEĞERLENDİRMESİ
1 Kasım 2014 tarihinde başlayıp, 30 Kasım 2014 tarihinde sona eren “Burdur’da 2015 Seçimlerinde Kimleri Milliyetçi Hareket Patisinden Milletvekili Olarak Görmek İstiyorsunuz” konulu anketimize 14.682 kişi katılarak oy veren siz değerli okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. Her ne kadar katılan kişi sayısı14.682 Gözükse de bizim veri tabanlarımızda 9.762 kadar kişi görünüyor. Bu sayı haberi okuyup, bilinçli olarak oy kullanan okuyucularımızın sayıdır. Aradaki fark ise sadece oy kullanmak için internet sitemize giren veya “geçmişi temizle” yip tekrar oy kullanan kişi sayısıdır. Burdur halkının anketlerden de anlaşılacağına göre seçimden seçime değil, devamlı kendilerine dokunan, kendilerine hizmet eden, kendini yetiştirmiş kişileri tercih ettiği gözükmekte. Sonuç olarak Burdur, dışarıdan kendilerine lanse edilen bir aday değil, kendilerine hizmet eden, Burdur’un geleceği için çalışmalarda bulunacak kişileri ve Bakanlık yapabilecek düzeyde, kendini aşmış kişileri Ankara’da milletvekili olarak görmek istediği anlaşılmaktadır.  En fazla dikkat çeken konu ise Milliyetçi Hareket Partisi anketine diğer partilerden daha fazla oy kullanılmasıdır. Anketimizdeki adaylarımızın içerisinde milletvekilliğine aday olmayacak şahısların da bulunması doğaldır. Çünkü haber merkezi olarak bizler halk arasında konuşulan şahsiyetlerin isimlerini anketimize koyduk. Bu kişilerden aday olmayacaklar da çıkacaktır. Yeni kişiler de milletvekili adayı olarak çıkacaklardır. Biz haber sitesi olarak Burdur halkının kimi Ankara’da görmek istediğini yansıttık. Anketimize katılan, “bakayrinti.com” haber sitemizi takip eden herkese teşekkür ediyoruz.    
MHP ANKET DEĞERLENDİRMESİ

1 Kasım 2014 tarihinde başlayıp, 30 Kasım 2014 tarihinde sona eren “Burdur’da 2015 Seçimlerinde Kimleri Milliyetçi Hareket Patisinden Milletvekili Olarak Görmek İstiyorsunuz” konulu anketimize 14.682 kişi katılarak oy veren siz değerli okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. Her ne kadar katılan kişi sayısı14.682 Gözükse de bizim veri tabanlarımızda 9.762 kadar kişi görünüyor. Bu sayı haberi okuyup, bilinçli olarak oy kullanan okuyucularımızın sayıdır. Aradaki fark ise sadece oy kullanmak için internet sitemize giren veya “geçmişi temizle” yip tekrar oy kullanan kişi sayısıdır.

Burdur halkının anketlerden de anlaşılacağına göre seçimden seçime değil, devamlı kendilerine dokunan, kendilerine hizmet eden, kendini yetiştirmiş kişileri tercih ettiği gözükmekte.

Sonuç olarak Burdur, dışarıdan kendilerine lanse edilen bir aday değil, kendilerine hizmet eden, Burdur’un geleceği için çalışmalarda bulunacak kişileri ve Bakanlık yapabilecek düzeyde, kendini aşmış kişileri Ankara’da milletvekili olarak görmek istediği anlaşılmaktadır.  En fazla dikkat çeken konu ise Milliyetçi Hareket Partisi anketine diğer partilerden daha fazla oy kullanılmasıdır.

Anketimizdeki adaylarımızın içerisinde milletvekilliğine aday olmayacak şahısların da bulunması doğaldır. Çünkü haber merkezi olarak bizler halk arasında konuşulan şahsiyetlerin isimlerini anketimize koyduk. Bu kişilerden aday olmayacaklar da çıkacaktır. Yeni kişiler de milletvekili adayı olarak çıkacaklardır. Biz haber sitesi olarak Burdur halkının kimi Ankara’da görmek istediğini yansıttık. Anketimize katılan, “bakayrinti.com” haber sitemizi takip eden herkese teşekkür ediyoruz.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.