MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen’den Dergi Ayrıntı’ya Ziyaret

Gündem 28.08.2020 - 18:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP MYK Üyesi Bahadır Alperen’den Dergi Ayrıntı’ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte’den Dergi Ayrıntı’ya ziyaret
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte’den Dergi Ayrıntı’ya ziyaret. Burdur Çeltikçi’de yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresi için Burdur’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi MYK ve seçim kurulu üyesi Abdullah Bahadır Alperen ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ile bir dizi ziyaretlerde bulundular. Bahadır ve Ökte Burdur Valisi Ali Arslantaşı ziyaret ettikten sonra Dergi Ayrıntı’yı da ziyaret etti. MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Burdur’da böyle bir derginin topluma katkı sağlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dergi Ayrıntı ve Bakayrinti.com İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte’den Dergi Ayrıntı’ya ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte’den Dergi Ayrıntı’ya ziyaret.

Burdur Çeltikçi’de yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongresi için Burdur’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi MYK ve seçim kurulu üyesi Abdullah Bahadır Alperen ve MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ile bir dizi ziyaretlerde bulundular. Bahadır ve Ökte Burdur Valisi Ali Arslantaşı ziyaret ettikten sonra Dergi Ayrıntı’yı da ziyaret etti. MYK Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, Burdur’da böyle bir derginin topluma katkı sağlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dergi Ayrıntı ve Bakayrinti.com İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.