MHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN GÜNAYDIN’A ZİYARET

Gündem 29.12.2014 - 14:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİNDEN GÜNAYDIN’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.
Geçen hafta sonunda yapılan kongre sonrasında Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Vedat Yılmaz ve ekibi, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Başkan Günaydın’ın yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalarda her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Yılmaz, Belediye Başkanı Günaydın’ın yanında oldukları mesajını verdi. MHP’de geçen hafta sonu güzel bir demokratik seçim yaşandığını ve bu demokrasi yarışı sonrasında göreve seçilen Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve ekibini tebrik ettiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Yapacağınız çalışmaların Isparta’mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Her seçimin yeni bir heyecan olduğunu aktaran Günaydın, birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Günaydın, önümüzdeki seçimleri Türkiye’nin kurtuluşu olarak gördüğünü kaydederek, “Isparta’mızın geleceği için güzel bir çalışma gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin umudu, kurtuluşu Milliyetçi Hareket Partisi’dir” derken, yeni göreve seçilen MHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve yönetimini tekrar kutlayarak hayırlı olması temennisinde bulundu. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Geçen hafta sonunda yapılan kongre sonrasında Merkez İlçe Başkanlığı’na seçilen Vedat Yılmaz ve ekibi, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz, Başkan Günaydın’ın yapmış olduğu ve yapacağı çalışmalarda her zaman destekçisi olacaklarını söyledi. Yılmaz, Belediye Başkanı Günaydın’ın yanında oldukları mesajını verdi.

MHP’de geçen hafta sonu güzel bir demokratik seçim yaşandığını ve bu demokrasi yarışı sonrasında göreve seçilen Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve ekibini tebrik ettiğini belirten Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Yapacağınız çalışmaların Isparta’mız ve ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Her seçimin yeni bir heyecan olduğunu aktaran Günaydın, birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Günaydın, önümüzdeki seçimleri Türkiye’nin kurtuluşu olarak gördüğünü kaydederek, “Isparta’mızın geleceği için güzel bir çalışma gerçekleştireceğiz. Türkiye’nin umudu, kurtuluşu Milliyetçi Hareket Partisi’dir” derken, yeni göreve seçilen MHP Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve yönetimini tekrar kutlayarak hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.