MHP lideri Bahçeli Afyonkarahisar’a gelecek

Siyaset 06.04.2017 - 15:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP lideri Bahçeli Afyonkarahisar’a gelecek

MHP lideri Devlet Bahçeli Afyonkarahisar’a gelecek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Nisan referanduma çalışmaları kapsamında yarın Afyonkarahisar’a gelecek. Muhalefet lideri Bahçeli’nin referandum çalışmaları kapsamında ziyaret edeceği Afyonkarahisar’da bir miting gerçekleştireceği ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara sesleneceği belirtildi. Bahçeli’nin öğlen saatlerinde kente geleceği kaydedildi. Bahçeli’nin ziyareti öncesi kentte hazırlıklarını sürdüren MHP İl Teşkilatı üyeleri vatandaşları Bahçeli’nin mitingine davet etmek için kentin birçok noktasına afiş ve pankart astılar. Mitingin yarın öğlen saat 14.30’da gerçekleştirileceği bildirildi.
MHP lideri Devlet Bahçeli Afyonkarahisar’a gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 16 Nisan referanduma çalışmaları kapsamında yarın Afyonkarahisar’a gelecek.

Muhalefet lideri Bahçeli’nin referandum çalışmaları kapsamında ziyaret edeceği Afyonkarahisar’da bir miting gerçekleştireceği ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlara sesleneceği belirtildi. Bahçeli’nin öğlen saatlerinde kente geleceği kaydedildi. Bahçeli’nin ziyareti öncesi kentte hazırlıklarını sürdüren MHP İl Teşkilatı üyeleri vatandaşları Bahçeli’nin mitingine davet etmek için kentin birçok noktasına afiş ve pankart astılar. Mitingin yarın öğlen saat 14.30’da gerçekleştirileceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.