MHP'Lİ BELEDİYELERDEN MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK'E ZİYARET

Gündem 19.03.2021 - 09:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP'Lİ BELEDİYELERDEN MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK'E ZİYARET

MHP'Lİ BELEDİYELERDEN MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK'E ZİYARET
Burdur'da MHP'li Belediyeler MHP Olağan Genel Kuruluna katılımlarının ardından AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'i ziyaret ettiler.     Burdur'un Tefenni, Çavdır ve Söğüt Belediye Başkanları Burdur'dan Ankara'ya giderek Genel Kurula katıldılar. Genel Kurul ardından Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile bir araya gelerek ilçelerin ve beldelerin talepleri ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdiler.   Ziyaretten dolayı belediye başkanlarına teşekkür eden Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, "Tefenni Belediye Başkanımız Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanımız Süleyman Kayacan ve Söğüt Belediye Başkanımız Ayhan Yurdasiper ziyarette bulundular. İlçelerimizin ve Beldemizin talepleri ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Cumhur ittifakı olarak hep birlikte çalışmalarımız devam edecektir. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.  
MHP'Lİ BELEDİYELERDEN MİLLETVEKİLİ ÖZÇELİK'E ZİYARET

Burdur'da MHP'li Belediyeler MHP Olağan Genel Kuruluna katılımlarının ardından AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'i ziyaret ettiler.

 

 

Burdur'un Tefenni, Çavdır ve Söğüt Belediye Başkanları Burdur'dan Ankara'ya giderek Genel Kurula katıldılar. Genel Kurul ardından Burdur Milletvekili Bayram Özçelik ile bir araya gelerek ilçelerin ve beldelerin talepleri ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdiler.

 

Ziyaretten dolayı belediye başkanlarına teşekkür eden Milletvekili Bayram Özçelik yaptığı açıklamada, "Tefenni Belediye Başkanımız Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanımız Süleyman Kayacan ve Söğüt Belediye Başkanımız Ayhan Yurdasiper ziyarette bulundular. İlçelerimizin ve Beldemizin talepleri ile ilgili görüşmeler gerçekleştirdik. Cumhur ittifakı olarak hep birlikte çalışmalarımız devam edecektir. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.