MHP’li Belediye Başkanı Recep Aydın İsyan Etti

Gündem 16.04.2020 - 14:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP’li Belediye Başkanı Recep Aydın İsyan Etti

MHP’li Belediye Başkanı Recep Aydın İsyan Etti
Burdur’un Çeltikçi İlçesi Belediye Başkanı Recep Aydın sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak tepkisini dile getirdi. Burdur’un Çeltikçi İlçesi Belediye Başkanı Recep Aydın sosyal medya hesabında hizmetlerimizin önü kesiliyor diye belirterek; “Kendileri vatan sever memleket sever gibi gösteren güya belirli sebeplerle belirli yerlere gelen ler amaç gaye ne olursa olsun hedefte yapılan iş ve işlemler memleket kalkınması ise siz bu kalkınmanın neresinde olmak istersiniz yoksa kalkınsın diye gösterip intikam uğruna çekememezlik uğruna işlerin önüne set koymak herhalde dünyada hesaplaşma yapamazsak ahirette kim ne yaptıysa hakkımı helal etmeden fitil fitil burnunuzdan gelsin inşallah. Bu dünya kimseye baki değil mahşerde var.” dedi.
MHP’li Belediye Başkanı Recep Aydın İsyan Etti

Burdur’un Çeltikçi İlçesi Belediye Başkanı Recep Aydın sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak tepkisini dile getirdi.

Burdur’un Çeltikçi İlçesi Belediye Başkanı Recep Aydın sosyal medya hesabında hizmetlerimizin önü kesiliyor diye belirterek; “Kendileri vatan sever memleket sever gibi gösteren güya belirli sebeplerle belirli yerlere gelen ler amaç gaye ne olursa olsun hedefte yapılan iş ve işlemler memleket kalkınması ise siz bu kalkınmanın neresinde olmak istersiniz yoksa kalkınsın diye gösterip intikam uğruna çekememezlik uğruna işlerin önüne set koymak herhalde dünyada hesaplaşma yapamazsak ahirette kim ne yaptıysa hakkımı helal etmeden fitil fitil burnunuzdan gelsin inşallah. Bu dünya kimseye baki değil mahşerde var.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.