MHP KADIN KOLLARINDAN DERGİ AYRINTIYA ZİYARET

Gündem 25.01.2021 - 12:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP KADIN KOLLARINDAN DERGİ AYRINTIYA ZİYARET

MHP Kadın Kolları Başkanı Oktay, "2023 seçimlerinde başarılı olmak mecburiyetindeyiz."
Burdur Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kollarından Dergi Ayrıntıya ziyaret.   Toplumun içinde, halkın nabzını tutmak amacıyla sahaya inen MHP Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay ve yönetim kurulu üyeleri Dergi Ayrıntıya ziyarette bulunarak Dergi Ayrıntı imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş ile fikir alışverişinde bulundular.   MHP Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, “pandemi sürecinde siyasi çalışmaları bir nebze askıya almak zorunda kaldık. Toplumun sağlığının her şeyden önemli olduğunu biliyoruz. Ancak uzak kaldığımız bu çalışmalarımıza yavaştan sahaya inerek covid-19 kurallarına riayet etme şartıyla çalışmalarımıza başladık. 2023’te Cumhur İttifakının başarılı olmak mecburiyetindedir. Türkiye’de şu anda ki siyaset devletin bekası üzerine dönüyor çünkü hale terör örgütlerinin propagandasını yapan siyasi partiler ile ortak ve beraber olmanın bu ülkeye ne kadar zarar vereceğini bilmeyenler var. Bizler bu tehlikenin zararını idrak ederek halkımıza anlatmak zorundayız. Bu yüzden bizlerin daima çok çalışarak ülkemizin bekasını halkımıza anlatmak zorundayız ve 2023 seçimlerinde başarılı olmak mecburiyetindeyiz’’ şeklinde konuştu.   Cemalettin Bektaş yapmış oldukları ziyaretten memnuniyetini dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.
MHP Kadın Kolları Başkanı Oktay, "2023 seçimlerinde başarılı olmak mecburiyetindeyiz."

Burdur Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Kollarından Dergi Ayrıntıya ziyaret.

 

Toplumun içinde, halkın nabzını tutmak amacıyla sahaya inen MHP Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay ve yönetim kurulu üyeleri Dergi Ayrıntıya ziyarette bulunarak Dergi Ayrıntı imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş ile fikir alışverişinde bulundular.

 

MHP Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, “pandemi sürecinde siyasi çalışmaları bir nebze askıya almak zorunda kaldık. Toplumun sağlığının her şeyden önemli olduğunu biliyoruz. Ancak uzak kaldığımız bu çalışmalarımıza yavaştan sahaya inerek covid-19 kurallarına riayet etme şartıyla çalışmalarımıza başladık. 2023’te Cumhur İttifakının başarılı olmak mecburiyetindedir. Türkiye’de şu anda ki siyaset devletin bekası üzerine dönüyor çünkü hale terör örgütlerinin propagandasını yapan siyasi partiler ile ortak ve beraber olmanın bu ülkeye ne kadar zarar vereceğini bilmeyenler var. Bizler bu tehlikenin zararını idrak ederek halkımıza anlatmak zorundayız. Bu yüzden bizlerin daima çok çalışarak ülkemizin bekasını halkımıza anlatmak zorundayız ve 2023 seçimlerinde başarılı olmak mecburiyetindeyiz’’ şeklinde konuştu.

 

Cemalettin Bektaş yapmış oldukları ziyaretten memnuniyetini dile getirerek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.