MHP KADIN KOLLARI DOWN SENDROMLULARI YALNIZ BIRAKMADI

Gündem 21.03.2021 - 12:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP KADIN KOLLARI DOWN SENDROMLULARI YALNIZ BIRAKMADI

MHP KADIN KOLLARI DOWN SENDROMLULARI YALNIZ BIRAKMADI
MHP KADIN KOLLARI DOWN SENDROMLULARI YALNIZ BIRAKMADI MHP Burdur İl Kadın Kolları 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması sebebiyle Down sendromlu çocuklara ziyarette bulundular.   Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Burdur Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, “21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması sebebiyle çocuklarımızı yalnız bırakmadık ve hiçbir zaman bırakmayacağız. Bizlerin sevgisi daima üzerlerinde olacak farklılıkları bizlerin sevgisi ile bir bütün yaşayacak” şeklinde konuştu.   Bucak ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından Burdur Kızılay Kadın Kolları Başkanı Gülşah Uçan ve yönetimi de MHP Burdur İl Kadın Kollarına ziyarette bulundu.          
MHP KADIN KOLLARI DOWN SENDROMLULARI YALNIZ BIRAKMADI

MHP KADIN KOLLARI DOWN SENDROMLULARI YALNIZ BIRAKMADI

MHP Burdur İl Kadın Kolları 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması sebebiyle Down sendromlu çocuklara ziyarette bulundular.

 

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Burdur Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, “21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü olması sebebiyle çocuklarımızı yalnız bırakmadık ve hiçbir zaman bırakmayacağız. Bizlerin sevgisi daima üzerlerinde olacak farklılıkları bizlerin sevgisi ile bir bütün yaşayacak” şeklinde konuştu.

 

Bucak ziyaretlerinin tamamlanmasının ardından Burdur Kızılay Kadın Kolları Başkanı Gülşah Uçan ve yönetimi de MHP Burdur İl Kadın Kollarına ziyarette bulundu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.