MHP İL YÖNETİMİNDEN DERGİMİZE ZİYARET

Gündem 28.10.2020 - 12:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP İL YÖNETİMİNDEN DERGİMİZE ZİYARET

Mazbatasını alan MHP İl yönetiminden Dergimize ziyaret…
25 Ekim Pazar günü yapılan MHP 13. Olağan İl kongresinde seçilen MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve yeni yönetim Dergi Ayrıntı’ya ziyarette bulundu.   Ziyaret kapsamında konuşan İl Başkanı Hikmet Ökte, “Bizler Burdur halkını kucaklamak ülke olarak yarınlara daha ilerleyebilmek için hangi fedakarlıklar gerekiyor ise yapmaya hazırız. Bu bağlamda basın yayın organlarına verdiğimiz önem sebebiyle Dergi Ayrıntı’ya ziyarette bulunarak toplum ile siyasiler arasında aydınlatıcı bir haber köprüsü görevi görmeleri sebebiyle teşekkür ediyor ve üstlenmiş olduğumuz görevimize bugünden itibaren başlıyoruz.” Dedi.   Bakayrinti.com ve Dergi Ayrıntı imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ve yeni yönetime başarılar dileyerek; “Bu ülkenin kalkınabilmesi için sadece ‘biz değil bizler hesabı’ yapılması gerekiyor. Siyasiler toplumla barışık olması gerekiyor.” dedi.  
Mazbatasını alan MHP İl yönetiminden Dergimize ziyaret…

25 Ekim Pazar günü yapılan MHP 13. Olağan İl kongresinde seçilen MHP İl Başkanı Hikmet Ökte ve yeni yönetim Dergi Ayrıntı’ya ziyarette bulundu.

 

Ziyaret kapsamında konuşan İl Başkanı Hikmet Ökte, “Bizler Burdur halkını kucaklamak ülke olarak yarınlara daha ilerleyebilmek için hangi fedakarlıklar gerekiyor ise yapmaya hazırız. Bu bağlamda basın yayın organlarına verdiğimiz önem sebebiyle Dergi Ayrıntı’ya ziyarette bulunarak toplum ile siyasiler arasında aydınlatıcı bir haber köprüsü görevi görmeleri sebebiyle teşekkür ediyor ve üstlenmiş olduğumuz görevimize bugünden itibaren başlıyoruz.” Dedi.

 

Bakayrinti.com ve Dergi Ayrıntı imtiyaz sahibi Cemalettin Bektaş da ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu ve yeni yönetime başarılar dileyerek; “Bu ülkenin kalkınabilmesi için sadece ‘biz değil bizler hesabı’ yapılması gerekiyor. Siyasiler toplumla barışık olması gerekiyor.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.