MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER BURDUR’DA

Gündem 15.10.2020 - 15:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YÖNTER BURDUR’DA

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Burdur MHP teşkilatı ile buluştu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Burdur MHP teşkilatı ile buluştu.   MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve MHP’li belediye başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette belediye başkanlarının sorunlarını dinleyen Yönter; “Çözüm odaklı çalışmamız gerek, MHP belediyelerinin üretken belediyeciliği halkımıza göstermesi gerekmektedir. Artık vatandaşlarımızın üretken bir belediyecilik ile tanışması gerek. Bizler bu vatan için, bu ülke için cumhur ittifakını destekliyoruz. Sayın Genel Başkanımızın söylediği gibi seçimler 2023’de. Buna göre teşkilatlarımızın ülkenin bu geçiş dönemini iyi anlatması gerek.” dedi. Toplantıda MHP Belediye Başkanları ve İl Başkanı Hikmet Ökte ve Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay da hazır bulundu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Burdur MHP teşkilatı ile buluştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Burdur MHP teşkilatı ile buluştu.

 

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte ve MHP’li belediye başkanlarının hazır bulunduğu ziyarette belediye başkanlarının sorunlarını dinleyen Yönter; “Çözüm odaklı çalışmamız gerek, MHP belediyelerinin üretken belediyeciliği halkımıza göstermesi gerekmektedir.

Artık vatandaşlarımızın üretken bir belediyecilik ile tanışması gerek. Bizler bu vatan için, bu ülke için cumhur ittifakını destekliyoruz. Sayın Genel Başkanımızın söylediği gibi seçimler 2023’de. Buna göre teşkilatlarımızın ülkenin bu geçiş dönemini iyi anlatması gerek.” dedi. Toplantıda MHP Belediye Başkanları ve İl Başkanı Hikmet Ökte ve Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.