MHP’DEN M. A. ADAYI OSMAN KURT’A İŞADAMLARINDAN TAM DESTEK

Siyaset 14.03.2015 - 19:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MHP’DEN M. A. ADAYI OSMAN KURT’A İŞADAMLARINDAN TAM DESTEK

MHP’DEN M. A. ADAYI OSMAN KURT’A İŞADAMLARINDAN TAM DESTEK
İşadamı Osman Kurt Burdur Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilliği aday adaylığını açıklayıp, Burdur’da bulunan MHP İl İlçe yöneticileriyle İşadamlarına yemek tertip etti.  Yemeğe İl Başkanı İbrahim Sakızcı, merkez ilçe başkanı Av. Atila Yeşilgöz ve ilçelerin MHP’li yöneticileriyle ve Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı diğer üyeler, Tefenni Belediye Başkanı: Ümit Alagöz,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı: Yusuf Keyik, çok sayıda işadamı ve sanayici katıldı.  Osman Kurt, yemekli toplantıda yaptığı konuşmada; “Ülkemizde yaşanan toplumsal, ekonomik ve ahlaki sorunlar gün geçtikçe artmaktadır. Hiçbir siyasi ve ekonomik söylem, ülkemizin bütünlüğünden ve huzurundan daha önemli değildir” dedi. Bu sorunların Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7 Haziran 2015’de iktidara gelmesiyle son bulacağını savunan İşadamı Osman Kurt, konuşmasını bir şiirle bitirerek, davete icabet eden tüm misafirlerinden destek istedi. Osman Kurt, konuşmasının sonunda şu şiiri dile getirdi: “Biz, kısık sesleriz; minareleri ezansız, gökyüzümüzü bayraksız bırakma Allah’ım. Müslümanlık ve Türklükle yoğrulan yurdumuzu çaresiz bırakma Allah’ım. Biliyoruz hasma karşı koymasını, bizi cansız bırakma Allah’ım. Bizi sevgisiz, susuz havasız ve vatansız bırakma Allah’ım. Bizi yersiz, yurtsuz, yarınsız ve yalnız bırakma Allah’ım. Biz ki bin yıllık kardeşlik dedik, bizi ayrı düşürme Allah’ım. Biz ki bağımsızlıkta karar kıldık, bizi esaret altında bırakma Allah’ım. Kötülerle mücadelemizde bizi bir başımıza bırakma Allah’ım. Musibetleri al başımızdan, felaketleri at hanemizden, bizi garip koyma Allah’ım. Milletimi yaşat, devletimi var et, insanımı huzurlu ve saadetli et; sen bizden yardımını esirgeme Allah’ım. Bozkurdun başını dik, Ülkücünün alnını açık ve Üç Hilal’in geleceğini kutlu et Allah’ım. Günahlarımızı affet, bize sevdiklerinden ve sevenlerinden olabilmeyi nasip et Allah’ım. “
MHP’DEN M. A. ADAYI OSMAN KURT’A İŞADAMLARINDAN TAM DESTEK

İşadamı Osman Kurt Burdur Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilliği aday adaylığını açıklayıp, Burdur’da bulunan MHP İl İlçe yöneticileriyle İşadamlarına yemek tertip etti.  Yemeğe İl Başkanı İbrahim Sakızcı, merkez ilçe başkanı Av. Atila Yeşilgöz ve ilçelerin MHP’li yöneticileriyle ve Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı diğer üyeler, Tefenni Belediye Başkanı: Ümit Alagöz,  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı: Yusuf Keyik, çok sayıda işadamı ve sanayici katıldı. 

Osman Kurt, yemekli toplantıda yaptığı konuşmada; “Ülkemizde yaşanan toplumsal, ekonomik ve ahlaki sorunlar gün geçtikçe artmaktadır. Hiçbir siyasi ve ekonomik söylem, ülkemizin bütünlüğünden ve huzurundan daha önemli değildir” dedi.

Bu sorunların Milliyetçi Hareket Partisi’nin 7 Haziran 2015’de iktidara gelmesiyle son bulacağını savunan İşadamı Osman Kurt, konuşmasını bir şiirle bitirerek, davete icabet eden tüm misafirlerinden destek istedi. Osman Kurt, konuşmasının sonunda şu şiiri dile getirdi:

“Biz, kısık sesleriz; minareleri ezansız, gökyüzümüzü bayraksız bırakma Allah’ım.

Müslümanlık ve Türklükle yoğrulan yurdumuzu çaresiz bırakma Allah’ım.

Biliyoruz hasma karşı koymasını, bizi cansız bırakma Allah’ım.

Bizi sevgisiz, susuz havasız ve vatansız bırakma Allah’ım.

Bizi yersiz, yurtsuz, yarınsız ve yalnız bırakma Allah’ım.

Biz ki bin yıllık kardeşlik dedik, bizi ayrı düşürme Allah’ım.

Biz ki bağımsızlıkta karar kıldık, bizi esaret altında bırakma Allah’ım.

Kötülerle mücadelemizde bizi bir başımıza bırakma Allah’ım.

Musibetleri al başımızdan, felaketleri at hanemizden, bizi garip koyma Allah’ım.

Milletimi yaşat, devletimi var et, insanımı huzurlu ve saadetli et; sen bizden yardımını esirgeme Allah’ım.

Bozkurdun başını dik, Ülkücünün alnını açık ve Üç Hilal’in geleceğini kutlu et Allah’ım.

Günahlarımızı affet, bize sevdiklerinden ve sevenlerinden olabilmeyi nasip et Allah’ım. “

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.