MHP’DEN KANDİL LOKMASI

Gündem 01.06.2015 - 17:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MHP’DEN KANDİL LOKMASI

MHP’DEN KANDİL LOKMASI
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığı Berat Kandili vesilesi ile Cumhuriyet Meydanı’nda lokma ikramında bulundu. Şaban Ayının 15. Gecesi olan Berat Kandilinin güzel amellerle geçirmek gerektiğini idrak eden MHP’liler bu gece için Burdur halkına lokma ikramında bulunup herkesin Berat Kandilini kutladılar. Dağıtımda MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı’nı yanı sıra Milletvekili Adayları, İl Genel Meclisi üyeleri ve Belediye Meclisi üyeleri ile MHP’ye gönül verenler gönüllü olarak yer aldılar.
MHP’DEN KANDİL LOKMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığı Berat Kandili vesilesi ile Cumhuriyet Meydanı’nda lokma ikramında bulundu.

Şaban Ayının 15. Gecesi olan Berat Kandilinin güzel amellerle geçirmek gerektiğini idrak eden MHP’liler bu gece için Burdur halkına lokma ikramında bulunup herkesin Berat Kandilini kutladılar. Dağıtımda MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı’nı yanı sıra Milletvekili Adayları, İl Genel Meclisi üyeleri ve Belediye Meclisi üyeleri ile MHP’ye gönül verenler gönüllü olarak yer aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.