MHP’den Burdur Valisine Tepki

Gündem 12.03.2021 - 20:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP’den Burdur Valisine Tepki

MHP’den Burdur Valisine Tepki
İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100.Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri kapsamında son başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Burdur’a geldi.      Türk Kızılay Yıldız Güral Anaokulu açılışında Milliyetçi Hareket Partisine protokolde yer ayrılmamasından dolayı MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte tepki gösterdi. Haber sitemize açıklamalarda bulunan Ökte; Sayın Burdur Valililiği Özel Kaleminden arandığı, katılıp katılmayacağını sorulduğunu, kendisinin Ankara’da olduğunu ancak MHP’yi temsilen parti genel sekreterinin katılacağını söylediğini belirten Ökte; “Genel sekreterimiz tören alanına vardığında Milliyetçi Hareket Partisine yer ayrılmadığının farkına vardık. Burdur Valiliği bugün Cumhur İttifakına protokolde yer ayırmayarak Sayın Vali Ali Arslantaş ile MHP’yi karşı karşıya mı getirmek mi istiyor? Yoksa Bu olaylar Sayın Burdur Valisi Arslantaş’ın bilgisi var mı? Burdur’da MHP’nin 6 tane belediye başkanlığı var. Bazı belediye başkanlarımız davet ediliyor diğer başkanlarımız davet edilmiyor. Bugün bu uygulamayı iktidar partisi belediye başkanlarına da yaptılar mı?” sorusunu sordu. Ökte açıklamasının devamında; “Milliyetçi Hareket Partisi bir valiliğin dışlayacağı bir parti değildir. Hiç kimse MHP’yi yok sayamaz. Eğer MHP protokolde yer alacaksa kimse bunu engelleyemez. Bu olay hiçbir zaman unutulmayacak. Valiliğin bu tutumu kendi düşüncesi mi yoksa baskılara boyun mu eğdiler?  Kurt kışın yediği ayazı unutmaz! Bizlerde Burdur Valiliğinin bu tutumunu unutmayacağız.” dedi
MHP’den Burdur Valisine Tepki

İstiklal Marşı’nın Kabulünün 100.Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma etkinlikleri kapsamında son başbakan ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım Burdur’a geldi. 

 

 

Türk Kızılay Yıldız Güral Anaokulu açılışında Milliyetçi Hareket Partisine protokolde yer ayrılmamasından dolayı MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte tepki gösterdi. Haber sitemize açıklamalarda bulunan Ökte; Sayın Burdur Valililiği Özel Kaleminden arandığı, katılıp katılmayacağını sorulduğunu, kendisinin Ankara’da olduğunu ancak MHP’yi temsilen parti genel sekreterinin katılacağını söylediğini belirten Ökte; “Genel sekreterimiz tören alanına vardığında Milliyetçi Hareket Partisine yer ayrılmadığının farkına vardık. Burdur Valiliği bugün Cumhur İttifakına protokolde yer ayırmayarak Sayın Vali Ali Arslantaş ile MHP’yi karşı karşıya mı getirmek mi istiyor? Yoksa Bu olaylar Sayın Burdur Valisi Arslantaş’ın bilgisi var mı? Burdur’da MHP’nin 6 tane belediye başkanlığı var. Bazı belediye başkanlarımız davet ediliyor diğer başkanlarımız davet edilmiyor. Bugün bu uygulamayı iktidar partisi belediye başkanlarına da yaptılar mı?” sorusunu sordu. Ökte açıklamasının devamında; “Milliyetçi Hareket Partisi bir valiliğin dışlayacağı bir parti değildir. Hiç kimse MHP’yi yok sayamaz. Eğer MHP protokolde yer alacaksa kimse bunu engelleyemez. Bu olay hiçbir zaman unutulmayacak. Valiliğin bu tutumu kendi düşüncesi mi yoksa baskılara boyun mu eğdiler?  Kurt kışın yediği ayazı unutmaz! Bizlerde Burdur Valiliğinin bu tutumunu unutmayacağız.” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.