MHP'den askıda ekmek kampanyasına destek

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2018 - 10:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP'den askıda ekmek kampanyasına destek

MHP'den askıda ekmek kampanyasına destek ...
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediyesi Grup Sözcüsü Selçuk Senirli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekmek zammına gösterdiği tepkiye destek vererek askıda ekmek kampanyası başlattı. Devlet Bahçeli'nin ekmek zammına tepki olarak başlattığı askıda ekmek kampanyasına destek için ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere ekmek satın aldıklarını söyleyen Senirli  "Genel başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin başlatmış olduğu askıda ekmek kampanyasına bizlerde katılıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına Antalya'nın çeşitleri bölgelerindeki fırınlardan ihtiyaç sahiplerine verilmesi adına ekmek satın aldık. Umut ediyorum ki vatandaşımızın belini büken yüksek ekmek zammından bir an önce geri dönülür ve vatandaşlarımız makul fiyatlara evlerinin temel ihtiyacı olan ekmeklerini gönül rahatlığıyla alabilirler. Bu kampanya ile kültürümüzün temel öğesi olan dayanışma ve yardımlaşma dinamiklerini harekete geçiriyoruz" dedi.
MHP'den askıda ekmek kampanyasına destek ...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya Büyükşehir Belediyesi Grup Sözcüsü Selçuk Senirli MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ekmek zammına gösterdiği tepkiye destek vererek askıda ekmek kampanyası başlattı.

Devlet Bahçeli'nin ekmek zammına tepki olarak başlattığı askıda ekmek kampanyasına destek için ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere ekmek satın aldıklarını söyleyen Senirli  "Genel başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin başlatmış olduğu askıda ekmek kampanyasına bizlerde katılıyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması adına Antalya'nın çeşitleri bölgelerindeki fırınlardan ihtiyaç sahiplerine verilmesi adına ekmek satın aldık. Umut ediyorum ki vatandaşımızın belini büken yüksek ekmek zammından bir an önce geri dönülür ve vatandaşlarımız makul fiyatlara evlerinin temel ihtiyacı olan ekmeklerini gönül rahatlığıyla alabilirler. Bu kampanya ile kültürümüzün temel öğesi olan dayanışma ve yardımlaşma dinamiklerini harekete geçiriyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.