MHP BURDUR İL KONGRESİ

Siyaset 18.01.2015 - 15:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MHP BURDUR İL KONGRESİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "Bu ülkede muhalefet var. Ana muhalefeti bilmeyiz ama gerçek ana muhalefet ve hatta gerçek baba muhalefet Milliyetçi Hareket Partisi'dir"
Milliyetçi Hareket Partisi (Mhp) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Bu ülkede muhalefet var. Ana muhalefeti bilmeyiz ama gerçek ana muhalefet ve hatta gerçek baba muhalefet Milliyetçi Hareket Partisidir" dedi.  Yalçın, partisinin Burdur Öğretmenevi'nde düzenlediği İl Kongresi'nde, Mhp'nin büyük önem verdiği 7 Haziran seçimlerine hazırlandıklarını, bu seçimlerin Cumhuriyet tarihince yapılacak ender seçimlerden biri olduğunu söyledi.   Mevcut siyasi iktidarın 12 yılın sonunda ülkeyi getirdiği yerin "uçurumun kenarı" olduğunu iddia eden Yalçın, "Maalesef 12 yıllık tahribat artık bu ülkenin insanları için had safhadadır. Özellikle yoksulluk noktasında veya yolsuzluk noktasında ya da sözde 'açılım süreci' noktasında olayları tek tek ele aldığınızda bu büyük felaketin resmini net olarak görebilirsiniz" diye konuştu.  Yalçın, 7 Haziran'ın bu gidişata 'dur' demenin bir fırsatı olduğunu dile getirdi.  Türkiye'de siyasi iktidarın yolsuzluklarına 'evet' denmeyecek ise bunun fırsatının ve zamanının 7 Haziran olduğunu ileri süren Yalçın, "7 Haziran bu ülke için de Milliyetçi Hareket Partisi için de karar anıdır. Bir milattır, önemli siyasi dönemeçtir, hesap günüdür" dedi. "Ana muhalefet, hatta gerçek baba muhalefet Milliyetçi Hareket Partisi'dir"  Milliyetçi Hareket Partisi'nin sadece kendi milleti için varolduğunu anlatan Yalçın, şu ifadeleri kullandı: "Bu millet gelecek için, ülke için ve kendisi için ne istiyorsa, o istekleri ve talepleri partimizin politikaları olacaktır. Hiç kimse şu algı yönetimi içine girmesin. 'Bu ülkede muhalefet yok' algısı siyasi iktidarın ve onun çevresinde besledikleri anket şirketlerinin projesidir. Bu ülkede muhalefet var. Ana muhalefeti bilmeyiz ama gerçek ana muhalefet ve hatta gerçek baba muhalefet Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Bu süreçte vazifesini yerine getirecektir. 'Muhalefet yok' edasıyla kendi ayıplı hallerini ülkeyi adeta satarcasına, çalarcasına, mahvetmelerini saklama adına 'muhalefet yok' algısını yaratmaları iktidarın bir siyasi manevrasıdır." Yalçın, Mhp'nin kendi politikalarını ve stratejilerini halkıyla tek tek paylaşacağını bildirdi. Bunu yaparken sözde 'çözüm süreci' ile ülkenin nereye getirildiğini açık açık haykıracaklarını belirten Yalçın, şunları kaydetti: "2009'dan itibaren başlattıkları bu süreç, bu ülkenin artık mahvolması anlamına gelmektedir. Bu sürecin gerçek adı ayrışma sürecidir. İhanet sürecidir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bin yıllık kardeşlik söylemi mahvedilmek istenmektedir. Biz tarihi kıymetlerimizi, tarihten aldığımız hükümlerimizi bugüne nasıl taşıdıysak, bin yıllık kardeşlik düsturu ve sloganı çerçevesinde yeni bin yılların tasavvuru içerisindeyiz. Onu organize etmenin peşindeyiz." Mevcut İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve veteriner Gürbüz Özmen'in başkanlık için aday olduğu seçimin sonucunun akşam saatlerinde açıklanacağı bildirildi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın: "Bu ülkede muhalefet var. Ana muhalefeti bilmeyiz ama gerçek ana muhalefet ve hatta gerçek baba muhalefet Milliyetçi Hareket Partisi'dir"

Milliyetçi Hareket Partisi (Mhp) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "Bu ülkede muhalefet var. Ana muhalefeti bilmeyiz ama gerçek ana muhalefet ve hatta gerçek baba muhalefet Milliyetçi Hareket Partisidir" dedi. 

Yalçın, partisinin Burdur Öğretmenevi'nde düzenlediği İl Kongresi'nde, Mhp'nin büyük önem verdiği 7 Haziran seçimlerine hazırlandıklarını, bu seçimlerin Cumhuriyet tarihince yapılacak ender seçimlerden biri olduğunu söyledi.  

Mevcut siyasi iktidarın 12 yılın sonunda ülkeyi getirdiği yerin "uçurumun kenarı" olduğunu iddia eden Yalçın, "Maalesef 12 yıllık tahribat artık bu ülkenin insanları için had safhadadır. Özellikle yoksulluk noktasında veya yolsuzluk noktasında ya da sözde 'açılım süreci' noktasında olayları tek tek ele aldığınızda bu büyük felaketin resmini net olarak görebilirsiniz" diye konuştu. 

Yalçın, 7 Haziran'ın bu gidişata 'dur' demenin bir fırsatı olduğunu dile getirdi. 

Türkiye'de siyasi iktidarın yolsuzluklarına 'evet' denmeyecek ise bunun fırsatının ve zamanının 7 Haziran olduğunu ileri süren Yalçın, "7 Haziran bu ülke için de Milliyetçi Hareket Partisi için de karar anıdır. Bir milattır, önemli siyasi dönemeçtir, hesap günüdür" dedi.

"Ana muhalefet, hatta gerçek baba muhalefet Milliyetçi Hareket Partisi'dir" 

Milliyetçi Hareket Partisi'nin sadece kendi milleti için varolduğunu anlatan Yalçın, şu ifadeleri kullandı:

"Bu millet gelecek için, ülke için ve kendisi için ne istiyorsa, o istekleri ve talepleri partimizin politikaları olacaktır. Hiç kimse şu algı yönetimi içine girmesin. 'Bu ülkede muhalefet yok' algısı siyasi iktidarın ve onun çevresinde besledikleri anket şirketlerinin projesidir. Bu ülkede muhalefet var. Ana muhalefeti bilmeyiz ama gerçek ana muhalefet ve hatta gerçek baba muhalefet Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Bu süreçte vazifesini yerine getirecektir. 'Muhalefet yok' edasıyla kendi ayıplı hallerini ülkeyi adeta satarcasına, çalarcasına, mahvetmelerini saklama adına 'muhalefet yok' algısını yaratmaları iktidarın bir siyasi manevrasıdır."

Yalçın, Mhp'nin kendi politikalarını ve stratejilerini halkıyla tek tek paylaşacağını bildirdi.

Bunu yaparken sözde 'çözüm süreci' ile ülkenin nereye getirildiğini açık açık haykıracaklarını belirten Yalçın, şunları kaydetti:

"2009'dan itibaren başlattıkları bu süreç, bu ülkenin artık mahvolması anlamına gelmektedir. Bu sürecin gerçek adı ayrışma sürecidir. İhanet sürecidir. Milliyetçi Hareket Partisi'nin bin yıllık kardeşlik söylemi mahvedilmek istenmektedir. Biz tarihi kıymetlerimizi, tarihten aldığımız hükümlerimizi bugüne nasıl taşıdıysak, bin yıllık kardeşlik düsturu ve sloganı çerçevesinde yeni bin yılların tasavvuru içerisindeyiz. Onu organize etmenin peşindeyiz."

Mevcut İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve veteriner Gürbüz Özmen'in başkanlık için aday olduğu seçimin sonucunun akşam saatlerinde açıklanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.