MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte'den Öğretmenler Günü Mesajı

Gündem 23.11.2020 - 12:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte'den Öğretmenler Günü Mesajı

MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte'den Öğretmenler Günü Mesajı
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.   İstikbalimiz olan gençlerimizi hayata hazırlayıp, vatana, millete hayırlı bir birey olmaları için gece gündüz çalışan, içinde bayrak sevgisi taşıyıp, inancıyla bilcümle genç dimağa ışık olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü' nü canı gönülden kutluyorum. Cenab- ı Allah ögretmenlerimizi başımızdan eksik etmesin, yuvalarına huzur, bereket ve esenlik versin inşallah.  Covid-19 virüsünden kaynaklı zor bir sınavdan geçtiğimiz bu günlerde, eğitimin dört duvar arasında sınırlı kalmadığını bizlere gösterdikleri için, bilhassa yüksek fedakarlıklarından ötürü tüm öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.  Bizler ilk emri "oku" olan İslam Dini' ne inanmış kimseler olarak " Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" vecizesini yaşam şartı olarak kültürümüzle harmanlamış bulunmaktayız. " İlim Çin' de bile olsa gidip alınız" Hadisinin ışığında yeni dünya düzenine yön verme  isteğiyle bir hedef belirlemiş vaziyetteyiz.  Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK' ün "Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" sözleriyle şevklenip, on yılda yetişen on beş milyon gencin torunlarını, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında dünya hakimi yapmak için gecemizle gündüzümüzle çalışmaktayız.  Milliyetçi Hareket Partisi olarak vizyonumuz; Genel Baskanımız, Liderimiz Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin hocalığında geçmişi irdeleyip, geleceği Türk' e göre yorumlamaktır. Bunun için mücadele vermekteyiz ve bu gaye için Liderimiz Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi siyasi çıkarları ve dünya menfaatlerini bir kenara bırakmış durumda. Bizler de ülkücü teşkilatlar olarak bu hususta üzerimize düşen görevi yerine getirme hususunda bulunduğumuz bölgelerde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Zira ülkücüler, tarih okurken tarih yazan Fırat öğretmenin, güzel sesli iffet abidesi Aybüke öğretmenin ve yıllar geçse de acısı geçmeyen Neşe öğretmenin öğrencileridir. Bu vaziyetin getirdiği bir sorumluluk olarak, öğretmenlerimizi gönlümüzün ayrı bir köşesinde tutmaktayız. Allah cümlesinden razı olsun.  Sözlerime son verirken Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve Sn. Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ  Beyendi olmak üzere içi vatan aşkıyla yanan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ahirete göçenlere rahmet diliyorum.  Millet sevdalısı Öğretmenler var oldukça Türk Milleti, tarih sayfasına " Ne Mutlu Türküm Diyene" yazma amacını bir an bile unutmayacaktır.  Ne Mutlu Türküm Diyene! 
MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte'den Öğretmenler Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

İstikbalimiz olan gençlerimizi hayata hazırlayıp, vatana, millete hayırlı bir birey olmaları için gece gündüz çalışan, içinde bayrak sevgisi taşıyıp, inancıyla bilcümle genç dimağa ışık olan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü' nü canı gönülden kutluyorum. Cenab- ı Allah ögretmenlerimizi başımızdan eksik etmesin, yuvalarına huzur, bereket ve esenlik versin inşallah. 

Covid-19 virüsünden kaynaklı zor bir sınavdan geçtiğimiz bu günlerde, eğitimin dört duvar arasında sınırlı kalmadığını bizlere gösterdikleri için, bilhassa yüksek fedakarlıklarından ötürü tüm öğretmenlerimize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. 

Bizler ilk emri "oku" olan İslam Dini' ne inanmış kimseler olarak " Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum" vecizesini yaşam şartı olarak kültürümüzle harmanlamış bulunmaktayız. " İlim Çin' de bile olsa gidip alınız" Hadisinin ışığında yeni dünya düzenine yön verme  isteğiyle bir hedef belirlemiş vaziyetteyiz. 

Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK' ün "Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" sözleriyle şevklenip, on yılda yetişen on beş milyon gencin torunlarını, Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında dünya hakimi yapmak için gecemizle gündüzümüzle çalışmaktayız. 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak vizyonumuz; Genel Baskanımız, Liderimiz Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendinin hocalığında geçmişi irdeleyip, geleceği Türk' e göre yorumlamaktır. Bunun için mücadele vermekteyiz ve bu gaye için Liderimiz Sn. Dr. Devlet BAHÇELİ Beyefendi siyasi çıkarları ve dünya menfaatlerini bir kenara bırakmış durumda. Bizler de ülkücü teşkilatlar olarak bu hususta üzerimize düşen görevi yerine getirme hususunda bulunduğumuz bölgelerde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Zira ülkücüler, tarih okurken tarih yazan Fırat öğretmenin, güzel sesli iffet abidesi Aybüke öğretmenin ve yıllar geçse de acısı geçmeyen Neşe öğretmenin öğrencileridir. Bu vaziyetin getirdiği bir sorumluluk olarak, öğretmenlerimizi gönlümüzün ayrı bir köşesinde tutmaktayız. Allah cümlesinden razı olsun. 

Sözlerime son verirken Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve Sn. Genel Başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ  Beyendi olmak üzere içi vatan aşkıyla yanan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Ahirete göçenlere rahmet diliyorum. 
Millet sevdalısı Öğretmenler var oldukça Türk Milleti, tarih sayfasına " Ne Mutlu Türküm Diyene" yazma amacını bir an bile unutmayacaktır. 

Ne Mutlu Türküm Diyene! 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.