MHP BURDUR İL BAŞKANI ÖKTE KENDİSİNİ KARANTİNAYA ALDI

13.11.2020 - 16:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP BURDUR İL BAŞKANI ÖKTE KENDİSİNİ KARANTİNAYA ALDI

Yaptırdığı covid-19 testin negatif çıkan MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, eşinin testinin pozitif çıktığını kendisini de 14 gün karantinaya aldığını açıkladı...
Burdur'da koronavirüs vaka sayısı artmaya devam ediyor. MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte'nin koronavirüs testi negatif çıktı.   Ağır hastalığından dolayı istirahate çekilen Başkan Ökte ve ailesi korona virüs testi yaptırdı. Yapılan test sonuçlarının alındığını duyuran Başkan Hikmet Ökte, "Hafta başından itibaren ağır grip hastalığımdan dolayı evde istirahate çekilmiştim. Dün Aile olarak covid-19 tahlili yaptırarak hastalığımın sonucu aldım. Ben ve Kızım Negatif, Eşimde pozitif çıkmasının ardından 14 gün karantina altına girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte telefona cevap veremezsem hakkınızı helal edin. Eşim için dualarınızı bekliyorum. Değerli Hemşerilerim mahkûm hayatı yaşamak istemiyorsak maskelerimizi takalım ve kurallara uyalım. Sabır ve dua ederek başaracağız." ifadelerini kullandı.
Yaptırdığı covid-19 testin negatif çıkan MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, eşinin testinin pozitif çıktığını kendisini de 14 gün karantinaya aldığını açıkladı...

Burdur'da koronavirüs vaka sayısı artmaya devam ediyor. MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte'nin koronavirüs testi negatif çıktı.

 

Ağır hastalığından dolayı istirahate çekilen Başkan Ökte ve ailesi korona virüs testi yaptırdı. Yapılan test sonuçlarının alındığını duyuran Başkan Hikmet Ökte, "Hafta başından itibaren ağır grip hastalığımdan dolayı evde istirahate çekilmiştim. Dün Aile olarak covid-19 tahlili yaptırarak hastalığımın sonucu aldım. Ben ve Kızım Negatif, Eşimde pozitif çıkmasının ardından 14 gün karantina altına girmiş bulunmaktayım. Bu süreçte telefona cevap veremezsem hakkınızı helal edin. Eşim için dualarınızı bekliyorum. Değerli Hemşerilerim mahkûm hayatı yaşamak istemiyorsak maskelerimizi takalım ve kurallara uyalım. Sabır ve dua ederek başaracağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.