MHP BURDUR’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Siyaset 26.12.2018 - 22:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP BURDUR’DAN BASIN AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığı Yerel Seçimler ile ilgili basın açıklaması yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte yerel seçimler arifesinde basında yer alan aday adayları haberlerine dair basın açıklaması yayınladı.   MHP Burdur İl Başkanlığının basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz; 2019 Mahalli seçimlerin gündeme geldiği ilk günden itibaren MHP Burdur İl Başkanlığımızın birtakım seçim çevrelerinde asılsız, mesnetsiz siyasi ahlaka uygun olmayacak bir şekilde; aday çıkarmayacağı yönünde maksatlı olarak algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bütün bunlara rağmen her ortamda Burdur il merkezi başta olmak üzere, tüm ilçe ve beldelerimizde kesinlikle aday çıkartacağımızı net bir dille ifade ettik. Bu çalışmalar MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcılarımızın bilgileri ve talimatları doğrultusunda yürütülmektedir. Bu süreç zarfında il başkanlığımıza üçü merkezden olmak üzere toplam 21 belediye başkanı aday adaylığı müracaatı yapılmıştır. Aday adaylarımızın bir kısmının müracaatı genel merkezimize yapmış olduğumuz ziyaretlere tesadüf etmiş olması sebebiyle basında yer almıştır. Henüz basında yer almamış aday adaylarımız da çok yakın bir süreçte kamuoyuna tanıtılacaktır. Aday belirleme sürecinin devam ettiği bir zaman diliminde bugün öğle saatlerinde MHP Burdur Merkez Belediye Başkan Aday Adaylarından bir şahsiyetin il başkanlığımızın bilgisi dışında sosyal medya aracılığı ile yaptığı bir açıklamada kendini aday göstererek aday adaylığından çekilmesi il merkezinde tek adaymış gibi kendini takdim etmesi doğruları yansıtmamaktadır. Son bir haftada Burdur yerel basınında çıkan asılsız haberlerle söz konusu şahsiyetin adaylıktan çekilme açıklaması art arda gelmiş olması partimizce manidar karşılanmıştır. Tüm Burdur kamuoyunun bilmesini isteriz ki seçimlerden kendi çıkarları doğrultusunda sonuç elde etmek isteyen toplum mühendisleri hedeflerine ulaşamayacak, hevesleri kursaklarında kalacaktır. Burdur ilimizin on beş seçim bölgesinin tamamında kazanmak için aday gösterecek bu uğurda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Son olarak MHP içerisinde bir karışıklık yaşatma arzusu içinde bulunan malum çevreler bilmelidir ki MHP bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da dik duracak mücadelesini her ortamda kendine yakışır şekilde yapacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle 2019 Mahalli İdareler yerel seçimlerinin vatanımızı, milletimize ve Burdur’umuza hayırlar getirmesine temenni dilerim.
Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanlığı Yerel Seçimler ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte yerel seçimler arifesinde basında yer alan aday adayları haberlerine dair basın açıklaması yayınladı.

 

MHP Burdur İl Başkanlığının basın açıklamasını aynen yayınlıyoruz;

2019 Mahalli seçimlerin gündeme geldiği ilk günden itibaren MHP Burdur İl Başkanlığımızın birtakım seçim çevrelerinde asılsız, mesnetsiz siyasi ahlaka uygun olmayacak bir şekilde; aday çıkarmayacağı yönünde maksatlı olarak algı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Bütün bunlara rağmen her ortamda Burdur il merkezi başta olmak üzere, tüm ilçe ve beldelerimizde kesinlikle aday çıkartacağımızı net bir dille ifade ettik. Bu çalışmalar MHP Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Genel Başkan Yardımcılarımızın bilgileri ve talimatları doğrultusunda yürütülmektedir.

Bu süreç zarfında il başkanlığımıza üçü merkezden olmak üzere toplam 21 belediye başkanı aday adaylığı müracaatı yapılmıştır. Aday adaylarımızın bir kısmının müracaatı genel merkezimize yapmış olduğumuz ziyaretlere tesadüf etmiş olması sebebiyle basında yer almıştır. Henüz basında yer almamış aday adaylarımız da çok yakın bir süreçte kamuoyuna tanıtılacaktır.

Aday belirleme sürecinin devam ettiği bir zaman diliminde bugün öğle saatlerinde MHP Burdur Merkez Belediye Başkan Aday Adaylarından bir şahsiyetin il başkanlığımızın bilgisi dışında sosyal medya aracılığı ile yaptığı bir açıklamada kendini aday göstererek aday adaylığından çekilmesi il merkezinde tek adaymış gibi kendini takdim etmesi doğruları yansıtmamaktadır.

Son bir haftada Burdur yerel basınında çıkan asılsız haberlerle söz konusu şahsiyetin adaylıktan çekilme açıklaması art arda gelmiş olması partimizce manidar karşılanmıştır.

Tüm Burdur kamuoyunun bilmesini isteriz ki seçimlerden kendi çıkarları doğrultusunda sonuç elde etmek isteyen toplum mühendisleri hedeflerine ulaşamayacak, hevesleri kursaklarında kalacaktır.

Burdur ilimizin on beş seçim bölgesinin tamamında kazanmak için aday gösterecek bu uğurda tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Son olarak MHP içerisinde bir karışıklık yaşatma arzusu içinde bulunan malum çevreler bilmelidir ki MHP bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da dik duracak mücadelesini her ortamda kendine yakışır şekilde yapacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2019 Mahalli İdareler yerel seçimlerinin vatanımızı, milletimize ve Burdur’umuza hayırlar getirmesine temenni dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.