MHP Bucak 13. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Siyaset 13.09.2020 - 13:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MHP Bucak 13. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

MHP Bucak 13. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi
Milliyetçi Hareket Partisi Bucak 13. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi. Tek aday olarak Süleyman Demirezen güven tazeledi. Kongre programına 12 Eylül’de ki şehitler için Kur’an Tilaveti okunarak başlanıldı. Bucak 13. Olağan kongresinde konuşan MYK Üyesi Bahadır Alperen şunları kaydetti; “Bucak ilçesi benim 3 sene önce geldiğim bir ilçe. Kongreyi yine burada yapmıştık. 3 sene önceden bugüne geldiğimizde şimdi bakıyoruz ki 6 tane belediyesi olan bir Burdurumuz var. Şükürler olsun 6 belediye başkanımızla birlikte daha kuvvetli bir şekilde yol alıyoruz. Ülkemiz üzerinden oynanan oyunlar son dönemde herkes tarafından net olarak görülebiliyor. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli kısaca beka melesi olarak gördüğü yaklaşımlar ihanet şebekeleri ve yerli işbirlikçileri tarafından sulandırılmaya çalışıysa da zaman Sayın genel Başkanımızı haklı çıkarmıştır.” dedi. Kongreye MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, MYK üyesi Bahadır Alperen, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Çeltikçi İl Genel Meclis Üyesi Ersoy Vural, Kızılkaya Belde Başkanı Mehmet Kemal Öztürk, Çeltikçi İlçe Başkanı Erdoğan Evsen, İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, ve diğer partililer de katıldı.
MHP Bucak 13. Olağan Kongresi Gerçekleştirildi

Milliyetçi Hareket Partisi Bucak 13. Olağan Kongresi bugün gerçekleştirildi. Tek aday olarak Süleyman Demirezen güven tazeledi. Kongre programına 12 Eylül’de ki şehitler için Kur’an Tilaveti okunarak başlanıldı.

Bucak 13. Olağan kongresinde konuşan MYK Üyesi Bahadır Alperen şunları kaydetti; “Bucak ilçesi benim 3 sene önce geldiğim bir ilçe. Kongreyi yine burada yapmıştık. 3 sene önceden bugüne geldiğimizde şimdi bakıyoruz ki 6 tane belediyesi olan bir Burdurumuz var. Şükürler olsun 6 belediye başkanımızla birlikte daha kuvvetli bir şekilde yol alıyoruz. Ülkemiz üzerinden oynanan oyunlar son dönemde herkes tarafından net olarak görülebiliyor. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli kısaca beka melesi olarak gördüğü yaklaşımlar ihanet şebekeleri ve yerli işbirlikçileri tarafından sulandırılmaya çalışıysa da zaman Sayın genel Başkanımızı haklı çıkarmıştır.” dedi.

Kongreye MHP İl Başkanı Hikmet Ökte, MYK üyesi Bahadır Alperen, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Çeltikçi İl Genel Meclis Üyesi Ersoy Vural, Kızılkaya Belde Başkanı Mehmet Kemal Öztürk, Çeltikçi İlçe Başkanı Erdoğan Evsen, İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, ve diğer partililer de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.