MHP ANTALYA İL BAŞKANI GENÇER: "14 VEKİLLİĞE DE TALİBİZ"

Siyaset 19.01.2015 - 09:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MHP ANTALYA İL BAŞKANI GENÇER: "14 VEKİLLİĞE DE TALİBİZ"

MHP ANTALYA İL BAŞKANI GENÇER: "14 VEKİLLİĞE DE TALİBİZ"
 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, son yerel seçimlerde partisinin oy oranını yükselttiğini belirterek, “14 milletvekilliğinin 14’üne de talibiz” dedi. MHP Demre 15. İlçe Kongresi Pazar günü Beymelek Kültür Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Kongreye, MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gencer, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Eski MHP İl Başkanı Osman Çetin, eski dönem milletvekilleri Ali Adnan Kaya, Aydın Yeşil, Demre İlçe Başkanı Alim Atabey, Demre eski Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım ile komşu ilçe başkanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, delegeler ve vatandaşlar katıldı. Kongrede konuşan MHP İl Başkanı Cemal Gençer, son yerel seçimlerde ilçelerdeki yönetimlerin, MHP’nin Antalya’daki oy oranını yükselttiğini belirtti. Gençer, bu durumu genel seçimler için olumlu bir tablo olarak gördüğünü kaydederek, "Son yerel seçimde oylarımızı 350 üzerine çıkararak başarılı olduk. Genel seçimlerde bu sayıyı arttırarak 14 milletvekilliğinin 14’üne de talibiz" dedi. İlçe yönetimlerinin yerel seçimde gösterdiği performansı genel seçimlere yansıtamadığına dikkat çeken Gençer, "Ülkemiz kritik bir durumda. Bunu aşabilmek, ülkenin bölünmesini önlemek için tek başına MHP’yi iktidara taşımamız gerek. Yerel seçimlerde Antalya’da büyük başarı gösterdik fakat bunu bir türlü genel seçimlere taşıyamıyoruz. İtiraf etmeliyiz ki yerel seçimlerde çalıştığımız gibi ilçe yönetimleri genel seçimde çalışmıyor. Bu seçimde ise yerel seçimlerde olduğu gibi hep birlikte çalışarak hedefimize ulaşacağız" diye konuştu. Türkiye’yi bölmek isteyen ülkelere karşı, ülkücülerin kanlarını seve seve vermeye hazır olduklarını belirten Hüseyin Yıldız ise, "7 düvel şunu bilsin ki biz var oldukça bu ülke bölünemeyecektir. Tarih tekerrürden ibarettir. Türklerle karşılaşmak isteyenler, Türk milleti ile sakın oynamayın, sonuç çok kötü olacaktır. Burası bizim topraklarımız buradan başka bir yere asla gitmeyiz" dedi. Konuşmaların ardından mevcut başkan Alim Atabey'in tek başına aday olduğu kongre seçimine geçildi. Atabey, MHP Demre İlçe Başkanlığı’na tekrar seçilerek güven tazeledi. Atabey'in yeni yönetim kurulu üyeleri: Ali İhsan Hacıkadiroğlu, Osman Karabaş, Kadir Çınar, Mehmet Yılmaz, Sami Özek, Selahatdin Öncül, Birol Nalbant, Süleyman Karakuş, Mustafa Demirel, Süleyman Şekerci, Yahya Kemal Bilgiç, Yaşar Kocabıçak, Yusuf Dedemoğlu ve Hüseyin Şahin olurken, il delege üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Alim Atabey, Ahmet Caner, Ahmet Gümrükçü, İzzet Boztepe, Mülazim Akkuş, Nusret Karatop, Recep Arıcı, Yusuf Bilgiç ve Mustafa İkiz.
MHP ANTALYA İL BAŞKANI GENÇER: "14 VEKİLLİĞE DE TALİBİZ"

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Antalya İl Başkanı Cemal Gençer, son yerel seçimlerde partisinin oy oranını yükselttiğini belirterek, “14 milletvekilliğinin 14’üne de talibiz” dedi.
MHP Demre 15. İlçe Kongresi Pazar günü Beymelek Kültür Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Kongreye, MHP Antalya İl Başkanı Cemal Gencer, MHP MYK Üyesi Hüseyin Yıldız, Eski MHP İl Başkanı Osman Çetin, eski dönem milletvekilleri Ali Adnan Kaya, Aydın Yeşil, Demre İlçe Başkanı Alim Atabey, Demre eski Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım ile komşu ilçe başkanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, delegeler ve vatandaşlar katıldı.
Kongrede konuşan MHP İl Başkanı Cemal Gençer, son yerel seçimlerde ilçelerdeki yönetimlerin, MHP’nin Antalya’daki oy oranını yükselttiğini belirtti. Gençer, bu durumu genel seçimler için olumlu bir tablo olarak gördüğünü kaydederek, "Son yerel seçimde oylarımızı 350 üzerine çıkararak başarılı olduk. Genel seçimlerde bu sayıyı arttırarak 14 milletvekilliğinin 14’üne de talibiz" dedi.
İlçe yönetimlerinin yerel seçimde gösterdiği performansı genel seçimlere yansıtamadığına dikkat çeken Gençer, "Ülkemiz kritik bir durumda. Bunu aşabilmek, ülkenin bölünmesini önlemek için tek başına MHP’yi iktidara taşımamız gerek. Yerel seçimlerde Antalya’da büyük başarı gösterdik fakat bunu bir türlü genel seçimlere taşıyamıyoruz. İtiraf etmeliyiz ki yerel seçimlerde çalıştığımız gibi ilçe yönetimleri genel seçimde çalışmıyor. Bu seçimde ise yerel seçimlerde olduğu gibi hep birlikte çalışarak hedefimize ulaşacağız" diye konuştu.
Türkiye’yi bölmek isteyen ülkelere karşı, ülkücülerin kanlarını seve seve vermeye hazır olduklarını belirten Hüseyin Yıldız ise, "7 düvel şunu bilsin ki biz var oldukça bu ülke bölünemeyecektir. Tarih tekerrürden ibarettir. Türklerle karşılaşmak isteyenler, Türk milleti ile sakın oynamayın, sonuç çok kötü olacaktır. Burası bizim topraklarımız buradan başka bir yere asla gitmeyiz" dedi.
Konuşmaların ardından mevcut başkan Alim Atabey'in tek başına aday olduğu kongre seçimine geçildi. Atabey, MHP Demre İlçe Başkanlığı’na tekrar seçilerek güven tazeledi.
Atabey'in yeni yönetim kurulu üyeleri: Ali İhsan Hacıkadiroğlu, Osman Karabaş, Kadir Çınar, Mehmet Yılmaz, Sami Özek, Selahatdin Öncül, Birol Nalbant, Süleyman Karakuş, Mustafa Demirel, Süleyman Şekerci, Yahya Kemal Bilgiç, Yaşar Kocabıçak, Yusuf Dedemoğlu ve Hüseyin Şahin olurken, il delege üyeleri ise şu isimlerden oluştu; Alim Atabey, Ahmet Caner, Ahmet Gümrükçü, İzzet Boztepe, Mülazim Akkuş, Nusret Karatop, Recep Arıcı, Yusuf Bilgiç ve Mustafa İkiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.