MHP ADAY TANITIM TOPLANTISINDA COŞTU

Gündem 19.04.2015 - 12:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MHP ADAY TANITIM TOPLANTISINDA COŞTU

Burdur 2015 Haziran genel seçimlerine güçlü girmek isteyen MHP aday tanıtım toplantısında coştu.
Atmosferin MHP’den yana oldugunu düşünen partililer hem aday adaylarının hem de diğer partilerdeki sıkıntıların farkına vardıklarını, bu da MHP Burdur’da birinci parti konumuna getirdigini belirten yetkililer artık MHP zamanı diyerek Burdur’da coşkulu bir tanıtım toplantısı yaparak gövde gösterisi yaptı. Acılış konuşmasını yapan il başkanı İbrahim Sakızcı; “Ülkenin yalandan hırsızlıktan adam kayırmacılığından ülkenin geriye dönüşü olmayan yoldan kurtulması için MHP’nin iktidara gelmesi gerektigini, bunun ateşini bizler Burdur’da yakmak mecburiyetinde olduklarını ve bunu başaracaklarına inandığını belirten Sakızcı; biz bir değil bütün millet vekillerini istıyoruz buna Burdur hazır, bizlerde hazırız” dedi. Kürsüye daha sonra  adaylar tek tek çagırılarak tanıtıldı.  1. Sıra adayı Av.  Alpaslan A. Dursun, 2. sıra adayı Prof. Dr. Ali İsra Güngör, 3. sıra adayı Metin Işıldar çagırılarak  tanıtıldı. Aday tanıtım toplantısına Burdur İl, İlçe Başkanları ve Belediye meclis üyeleri, İl Genel meclis üyeleri, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve çok sayıda partili katıldı. Ayrıca Kadın partililerin çoğunlukta olması da dikkat çekti.
Burdur 2015 Haziran genel seçimlerine güçlü girmek isteyen MHP aday tanıtım toplantısında coştu.

Atmosferin MHP’den yana oldugunu düşünen partililer hem aday adaylarının hem de diğer partilerdeki sıkıntıların farkına vardıklarını, bu da MHP Burdur’da birinci parti konumuna getirdigini belirten yetkililer artık MHP zamanı diyerek Burdur’da coşkulu bir tanıtım toplantısı yaparak gövde gösterisi yaptı.

Acılış konuşmasını yapan il başkanı İbrahim Sakızcı; “Ülkenin yalandan hırsızlıktan adam kayırmacılığından ülkenin geriye dönüşü olmayan yoldan kurtulması için MHP’nin iktidara gelmesi gerektigini, bunun ateşini bizler Burdur’da yakmak mecburiyetinde olduklarını ve bunu başaracaklarına inandığını belirten Sakızcı; biz bir değil bütün millet vekillerini istıyoruz buna Burdur hazır, bizlerde hazırız” dedi.

Kürsüye daha sonra  adaylar tek tek çagırılarak tanıtıldı.  1. Sıra adayı Av.  Alpaslan A. Dursun, 2. sıra adayı Prof. Dr. Ali İsra Güngör, 3. sıra adayı Metin Işıldar çagırılarak  tanıtıldı. Aday tanıtım toplantısına Burdur İl, İlçe Başkanları ve Belediye meclis üyeleri, İl Genel meclis üyeleri, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz ve çok sayıda partili katıldı. Ayrıca Kadın partililerin çoğunlukta olması da dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.